Θεραπεία ο Παπάζογλου στον Παναιτωλικό

Νίκος Τσιώκος
Θεραπεία ο Παπάζογλου στον Παναιτωλικό

bet365

Θεραπεία έκανε ο Τάσος Παπάζογλου στη σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο. Μπήκε ο Καμαρά, ατομικό ο Ντιέγκο Μπεχαράνο, αδειούχος ο Ουάρντα.

Μετά τη ματσάρα με τον Ατρόμητο και το ισόπαλο 1-1, στον Παναιτωλικό έστρεψαν κιόλας την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποκατάσταση για όσους έπαιξαν χθες και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής για τους υπόλοιπους, ενώ ο Τάσος Παπάζογλου έκανε θεραπεία.

Ο 27χρονος στόπερ αποχώρησε τραυματίας από τη χθεσινή αναμέτρηση, οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για τράβηγμα και σήμερα είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Αντίθετα, ένα μέρος της προπόνησης ακολούθησε ο Ανρί Καμαρά, με τον Παπουσογιαννόπουλο να κάνει κι αυτός θεραπεία, τον Ντιέγκο Μπεχαράνο να ακολουθεί ατομικό και τον Αμρ Ουάρντα να παίρνει άδεια και να απουσιάζει. Έτσι, η προετοιμασία των Αγρινιωτών θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στο Emileon το πρωί της Τετάρτης (9/12).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα