Στ' αρμόδια όργανα για ανατροπή της απόφασης

ΕΠΙΔΟΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Στ' αρμόδια όργανα για ανατροπή της απόφασης

Στ' αρμόδια όργανα για ανατροπή της απόφασης

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου δίνεται διορία ενός μήνα για αντικατάσταση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την θέση του προέδρου και ήδη αποφασίστηκε προσφυγή στα αρμόδια όργανα για να ανατραπεί η απόφαση.

Επισήμως η ΕΕΑ θα δώσει την τελική της απόφαση την Τετάρτη. Ως γνωστόν η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε επιβάλλει στις αρχές Νοεμβρίου χρηματικές ποινές στον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και προθεσμία για την αποκατάσταση των νομίμων όρων άσκησης διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας του έτσι να μην συνεχίσει στην προεδρία της ομάδας. Η διορία είναι ενός μήνα κι αρχίζει από την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους την απόφαση και το σκεπτικό της ΕΕΑ. Μετά τις σχετικές διαβουλεύσεις οι νομικοί του συλλόγου θα προσφύγουν στα αρμόδια όργανα για να ανατρέψουν την απόφαση. Υπενθυμίζεται ότι όπως και να έχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα μπορεί κανονικά να παραμείνει ιδιοκτήτης του συλλόγου, διατηρώντας τις μετοχές του.

Best of internet