Άρνεσεν: «Θέλω καλύτερους!»

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Άρνεσεν: «Θέλω καλύτερους!»

Ξεκάθαρος ήταν ο Φρανκ Άρνεσεν στους συνεργάτες του, αλλά και στους μάνατζερ για τους παίκτες που θέλει να φέρει στον ΠΑΟΚ το Γενάρη, αλλά και για τα χρήματα που θα διατεθούν.  

Άρνεσεν: «Θέλω καλύτερους!»

Κινητικότητα υπάρχει στον Δικέφαλο το τελευταίο 10ήμερο ενόψει των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Οι υπεύθυνοι των μεταγραφών εξετάζουν ενδελεχώς τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους και αφορούν ποδοσφαιριστές για την άμυνα και την μεσαία γραμμή. Ο Άρνεσεν μέχρι στιγμής δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τα ονόματα που έχουν προταθεί και φρόντισε να στείλει το μήνυμα του σε κάθε ενδιαφερόμενο. «Θέλω καλύτερους, από αυτούς που έχουμε στην ομάδα, αλλά και απ' αυτούς που έχουν προταθεί». 

Ο Δανός παράγοντας επιθυμεί να φέρει στην Τούμπα ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά και θα μπορέσουν να συμπαρασύρουν και την υπόλοιπη ομάδα.  Ο Άρνεσεν ξεκαθάρισε επίσης πως τα χρήματα που θα διατεθούν από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ είναι αρκετά για να μπορέσουν να έρθουν στην Θεσσαλονίκη ποδοσφαιριστές που θα έχουν το DNA του νικητή. Ο Σαββίδης το έχει αποδείξει πως μπορεί να τινάξει την μπάνκα στον αέρα ανάλογα και με την περίπτωση του παίκτη που έχει απέναντί του. 

Best of internet