Κόντρα μεταξύ Άουγκσμπουργκ και Κολωνίας για το... χόρτο και τα μεροκάματα! (vid & pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Κόντρα μεταξύ Άουγκσμπουργκ και Κολωνίας για το... χόρτο και τα μεροκάματα! (vid & pic)

bet365

Μετά το.. σκάψιμο του χορταριού στο σημείο του πέναλτι απ' τον Μάρβιν Χιτς, η Κολωνία έστειλε το λογαριασμό της επισκευής στην ομάδα του, με την Άουσγκσμπουργκ να αμφισβητεί ακόμα και τις... εργατοώρες που χρειάζονται για την επιδιόρθωση!

Φοβερά πράγματα συμβαίνουν στη Γερμανία, με αφορμή την κίνηση του Χιτς να «πειράξει» το σημείο του πέναλτι και να αλλοιώσει την προσπάθεια του Μοντέστ! Μετά το σπάνιο περιστατικό στον σαββατιάτικο (5/12) αγώνα μεταξύ Κολωνίας και της Άουγκσμπουργκ, ο τερματοφύλακας των Βαυαρών τιμωρήθηκε με πρόστιμο απ' τη γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (DFB). Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη για την ενέργεια του, όμως αυτό δεν αρκούσε στον επικεφαλής των αθλητικών εγκαταστάσεων της Κολωνίας, Χανς Ρούτεν, που, σύμφωνα με την εφημερίδα «Kölner Express», του έστειλε την απόδειξη απ' το λογαριασμό των 122,92 ευρώ της επισκευής!

«Αν ο λογαριασμός συνοδεύεται κι από ένα υπονοούμενο "κλείσιμο ματιού", τότε θα πληρώσω ευχαρίστως το λογαριασμό, αν και πιστεύω πως ο συντηρητής του δικού μας αγωνιστικού χώρου θα έφτιαχνε τη βούλα του πέναλτι πολύ γρηγορότερα!», ήταν η απάντηση του Χιτς, που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό facebook της Άουγκσμπουργκ!

Zur Berichterstattung der angekündigten Rechnung der Kölner Sportstätten GmbH an Marwin #Hitz spielen wir den Doppelpass...

Δημοσιεύτηκε από FC Augsburg στις Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

«Δεν έχει να κάνει με τα χρήματα, όμως ένα πρόστιμο δεν βλάπτει ποτέ κανέναν. Άλλωστε, αν πληρώσει τελικά ο Χιτς, εμείς θα καταθέσουμε το ποσό ως δωρεά στο Νοσοκομείο Παίδων της Κολωνίας».

Κάποιος θα περίμενε πως η κόντρα θα σταματούσε εκεί. Φευ! Όταν ο Ρούτεν δικαιολόγησε το ύψος του ποσού, λέγοντας πως αντιστοιχεί σε ένα τετραγωνικό μέτρο χλοοτάπητα και τις δύο ώρες που θα χρειαζόταν ο ειδικευμένος εργάτης για να το αντικαταστήσει, η Άουγκσμπουργκ αντέδρασε, βγάζοντας ανακοίνωση: «Κανείς δεν πιστεύει πως οι εργασίες επισκευής του αγωνιστικού χώρου κρατάνε δύο ώρες. Για να υποστηρίξουμε όμως τον Χανς Ρούτεν, τον προσκαλούμε στο γήπεδο μας γα να δει πως δουλεύουν οι δικοί μας συντηρητές και να αγοράσει μια μηχανή κουρέματος γκαζόν απ' τους δικούς μας συνεργάτες! Αυτή τη φορά το λέμε με "κλείσιμο ματιού"»!

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει συνέχεια στη σπάνια αυτή κόντρα για το γκαζόν και το... μεροκάματο των συντηρητών!

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα