Μάικλ Όουεν: «Φαβορί η Άρσεναλ»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Μάικλ Όουεν: «Φαβορί η Άρσεναλ»

bet365

Ο Μάικλ Όουεν θεωρεί πως η Άρσεναλ παρά την δυσμενή θέση στην οποία έχει περιέλθει διαθέτει το ειδικό βάρος για να προκριθεί εις βάρος του Ολυμπιακού.

Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εστίασε στον ρόλο που μπορεί να παίξει στην αναμέτρηση ο Ολιβιέ Ζιρού, ενώ εξέφρασε την άποψη πως οι «κανονιέρηδες» μπορούν να τα καταφέρουν.

«Η απουσία του Σάντσες θα αποτελέσει σημαντικό πλήγμα αν δεν παίξει τελικά. Το καλό για τους παίκτες της Αρσεναλ είναι ότι γνωρίζουν ακριβώς τι θέλουν, έχουν μονόδρομο μπροστά τους, άρα η φιλοσοφία τους θα είναι ξεκάθαρη.

Αντίθετα οι Ελληνες δεν θα ξέρουν τι να να κάνουν, αν δηλαδή θα πρέπει να επιτεθούν ή να μείνουν πίσω για να κρατήσουν το πλεονέκτημά τους», τόνισε ο Μάικλ Όουεν προσθέτοντας:

Η Vistabet σου προσφέρει bonus που φτάνει μέχρι και τα 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Γκλάντμπαχ απόψε στo πλαίσιο του UEFA Champions League.

«Ο Ζιρού βρήκε ξανά δίχτυα στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ. Φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι θα το επαναλάβει κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν θα είναι εύκολο βράδυ, αλλά η Αρσενάλ μπορεί να τα καταφέρει. Η ομάδα του Βενγκέρ θα είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά οι παίκτες του θα πρέπει να δώσουν το 100% από το πρώτο λεπτό».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα