Μουρίνιο: «Μετά από ήττες, διψάω για δουλειά...»

Μουρίνιο: «Μετά από ήττες, διψάω για δουλειά...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Μετά από ήττες, διψάω για δουλειά...»

bet365

Το πείσμα και τον εγωισμό του Μουρίνιο «ξύπνησε» η τελευταία ήττα της Τσέλσι από τη Μπόρνμουθ και ο «special one» υποστήριξε ότι προετοίμασε την ομάδα του με ιδιαίτερη όρεξη για τον «τελικό» με την Πόρτο.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας θέλουν νίκη επί των «δράκων», το βράδυ της Τετάρτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να πάρουν την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε φαβορί την ομάδα του, διότι μετά το πάθημα του περασμένου Σαββάτου, άπαντες αφυπνίστηκαν (ξανά), αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και της προσεχούς αναμέτρησης.

«Ο Αμπράμοβιτς ξέρει την αξία μου...» είπε μεταξύ άλλων, ενώ παράλληλα, υποστήριξε πως σε αντίθεση με τους Τέρι και Ραμίρες, ο Φαλκάο δεν είναι ακόμα έτοιμος, αν και συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στο «Cobham».

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν ο Ντιμπάλα πετύχει το πρώτο τέρμα στην αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Σεβίλλη και Γιουβέντους για το UEFA Champions League.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Συμμετέχουμε σε ένα γκρουπ που παίρνοντας τέτοια μορφή, έχει κάνει πλέον το παιχνίδι μας με την Πόρτο να έχει χαρακτήρα... νοκ-άουτ! Θέλουμε να προχωρήσουμε και να τεθούμε αντιμέτωποι με τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει να πάρουμε την πρόκριση.

Θεωρώ ότι έστω και με μικρή διαφορά, είμαστε φαβορί γιατί έχουμε προετοιμαστεί γι' αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στον όμιλο και για τον χαρακτήρα που αποκτά η αναμέτρηση με την Πόρτο. Προετοιμαστήκαμε με το σκεπτικό πως είναι ένα παιχνίδι μια κι έξω και θέλουμε να το πάρουμε. Δεν με απασχολεί η Πόρτο και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα μου».

«Έπειτα από αρνητικά αποτελέσματα ξυπνάω το επόμενο πρωί και “διψάω” ακόμα περισσότερο για δουλειά και νίκες, οπότε θέλω να επιστρέψω όσο γίνεται πιο σύντομα στο γήπεδο και τη δουλειά μου. Αυτή η περίοδος με κάνει ακόμα καλύτερο γιατί είναι εμπειρία για εμένα και θέλω να αντιμετωπίσω αυτή την πρόκληση της δύσκολης κατάστασης στην οποία έχουμε βρεθεί. Όπως βλέπετε από τα παιχνίδια μας, κάνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Πολλές φορές όλα είναι υπόθεση... μιας απλής επαφής με τη μπάλα για να πάει στα δίχτυα, αλλά δεν το έχουμε καταφέρει.

Ο κ.Αμπράμοβιτς πιστεύω ότι γνωρίζει την ποιότητά μου ως προπονητής και όσα έχω πετύχει με τον σύλλογο».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα