Το ύψος της «Αγιάς Σοφιάς» εμπόδιο για τον Δήμο

Το ύψος της «Αγιάς Σοφιάς» εμπόδιο για τον Δήμο

Gazzetta team
Το ύψος της «Αγιάς Σοφιάς» εμπόδιο για τον Δήμο

bet365

Μετά από σχεδόν 3,5 ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών στο ΥΠΑΠΕΝ για το θέμα του γηπέδου. Η ΑΕΚ συνεχίζει το σχέδιό της.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από επιθυμία του Πάνου ΣΚουρλέτη η ΑΕΚ ανέπτυξε για άλλη μια φορά τις θέσεις της, ειδικά αυτά αφορούν τις επιπλέον θέσεις στάθμευσης, το κυκλοφοριακό αλλά και θέματα ασφαλείας του νέου γηπέδου με τον Δήμο πάντως να επιμένει για μείωση του ύψους του γηπέδου. Μάλιστα, αποφασίστηκε να γίνει ακόμα μία συνάντηση με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για να συζητηθούν αυτά τα θέματα με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην ΑΕΚ τονίζουν ότι συνεχίζουν με βάσει το πλάνο τους και πλέον είναι στο χέρι του Υπουργείου να κλείσει την περιβαλλοντική μελέτη και να εκδώσει άδεια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ένωσης:

Στη δεύτερη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διάρκειας τριών και πλέον ωρών, με αντικείμενο συζήτησης το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, οι αρμόδιοι μηχανικοί του έργου από την πλευρά της ΑΕΚ και της κατασκευάστριας εταιρίας «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» ανέπτυξαν με επάρκεια τις θέσεις τους σχετικά με το κυκλοφοριακό της περιοχής, τις επιπλέον θέσεις στάθμευσης και θέματα ασφάλειας του γηπέδου.
Η πλευρά της ΑΕΚ θα ενημερώσει εγγράφως το Υπουργείο για τις θέσεις της, όπως αναπτύχθηκαν στη σημερινή συνάντηση.
Αποφασίστηκε να γίνει ακόμα μία συνάντηση ανάμεσα στους υπεύθυνους του έργου και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος για να συζητηθούν τα ως άνω αναφερόμενα ζητήματα με περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ από την πλευρά των εκπροσώπων του Δήμου τέθηκε προς συζήτηση και το θέμα του ύψους του γηπέδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα