Νίκολας: «Προβλέπω νίκη αλλά με αποκλεισμό για την Άρσεναλ»

Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΙΚΕΡ ΤΩΝ «ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΩΝ»

Νίκολας: «Προβλέπω νίκη αλλά με αποκλεισμό για την Άρσεναλ»

Νίκολας: «Προβλέπω νίκη αλλά με αποκλεισμό για την Άρσεναλ»

Ο πρώην άσος της Άρσεναλ και της Σέλτικ, Τσάρλι Νίκολας προβλέπει πως η Άρσεναλ θα σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στο «Καραϊσκάκη», αλλά δεν θα καταφέρει να προκριθεί.

Ο παλαίμαχος άσος απαριθμεί μία σειρά από λόγους τεκμηριώνοντας την άποψη πως η Άρσεναλ είναι σε θέση να νικήσει στο «Καραϊσκάκη», αλλά όχι και να προκριθεί.

Ο Τσάρλι Νίκολας συγκεκριμένα προβλέπει επικράτηση με 2-1 για τους «κανονιέρηδες». «Η Άρσεναλ μπορεί να το κάνει. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό, αλλά δεν είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως θα προκριθούν επειδή το πρόβλημα με τους τραυματισμούς έχει λάβει δραματικές διαστάσεις.

Για πολλά χρόνια όπως χρειάζονται σπουδαίες εμφανίσεις τις κάνουν αλλά κατά κάποιο τρόπο αποτυγχάνουν. Εννοώ, πως για παράδειγμα νικάς την Μπάγερν αλλά βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση.

Το γεγονός πως οι Γουόλκοτ και Τσάμπερλεϊν επέστρεψαν αλλά και πως οι Ράμσεϊ και Ζιρού σκοράρουν είναι κάτι που μου δίνει ελπίδες», τόνισε αρχικά ο άλλοτε Σκωτσέζος διεθνής για να προσθέσει:

«Βλέπω να πετυχαίνει δύο γκολ η Άρσεναλ, αλλά έχω άσχημο προαίσθημα πως ενώ θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση θα δεχθεί γκολ.

Ελπίζω να βγω λάθος και να κάνει αισθητή την παρουσία του, ο Πετρ Τσεχ που είναι θαυμάσιος και ήδη βγάζει τα λεφτά της μεταγραφής του».

 

Best of internet