Η αστυνομία προειδοποιεί τους ΠΑΟΚτσήδες: «Προσέξτε καλά»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Η αστυνομία προειδοποιεί τους ΠΑΟΚτσήδες: «Προσέξτε καλά»!

bet365

Στη Γερμανία δεν αστειεύονται, σε θέματα ασφάλειας και βίας, γι’ αυτό και η αστυνομία Ντόρτμουντ προειδοποιεί τους Ελληνες οπαδούς που θα βρεθούν στο «Βεστφάλεν».

Η γερμανική αστυνομία και η υπηρεσία ασφαλείας της Μπορούσια έστειλαν έγγραφο στον ΠΑΟΚ για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του αγώνα της Πέμπτης και ουσιαστικά προειδοποιεί τους φίλους του «Δικεφάλου», που υπολογίζεται ότι θα είναι πάνω από 4.000, για σοβαρές κυρώσεις σε τυχόν παραβατικές συμπεριφορές.

Τα όσα συνέβησαν στον αγώνα του α’ γύρου στην Τούμπα δεν περνούν απαρατήρητα από την αστυνομία και την ασφάλεια της Μπορούσια και όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση της στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Οι Γερμανοί, αφού καλωσορίζουν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ ξεκαθαρίζουν πως ανεξαρτήτως ομάδας, κάθε είδους βιαιοπραγία εντός ή περιμετρικά του γηπέδου θα τιμωρηθεί αυστηρά από την αστυνομία και θα διωχθεί ποινικά».

Στο έγγραφο, επίσης, διευκρινίζεται πως η κατοχή και η χρήση κάθε είδους πυροτεχνημάτων απαγορεύεται τόσο στο γήπεδο όσο και σε όλους τους δημόσιους χώρους του Ντόρτμουντ και τονίζεται πως όποιος δεν τηρήσει τον κανονισμό θα έχει νομικές συνέπειες και θα του απαγορευτεί η είσοδος στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ.

Τέλος, οι αστυνομικές αρχές τονίζουν πως θα επέμβουν άμεσα σε περίπτωση επεισοδίων και θα επιβάλλουν τις προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα