ΠΑΟΚ: Μ' αεροπλάνα και... βαπόρια στο Ντόρτμουντ!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Μ' αεροπλάνα και... βαπόρια στο Ντόρτμουντ!

bet365

Από το βράδυ της Δευτέρας ξεκίνησαν για τη Γερμανία οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Πάνω από 4.000 Έλληνες το βράδυ της Πέμπτης στο «Βεστφάλεν»!

Εξι οδικές εκδρομές, πολλές αεροπορικές πτήσεις, θα μεταφέρουν τους φίλους του «Δικεφάλου» από την Ελλάδα στο Ντόρτμουντ και στις υπόλοιπες κοντινές πόλεις της Βεστφαλίας.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν πληροφορηθεί οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρκετοί Έλληνες ομογενείς που ζουν στη Γερμανία έχουν προμηθευτεί εισιτήρια (από την στιγμή που η Ντόρτμουντ επέτρεψε την πώληση τους σε κατοίκους Γερμανίας) για κοντινές θύρες στο πέταλο των φιλοξενουμένων.

Στο «Βεστφάλεν» υπολογίζεται ότι πάνω από 4.000 φίλοι του ΠΑΟΚ (επισήμως η ΠΑΕ έχει πάρει και έχει εξαντλήσει 3.000 εισιτήρια) θα βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας.

Κι όλα αυτά για ένα ματς στο οποίο δεν υπάρχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον από πλευράς ΠΑΟΚ, που ήδη έχει αποκλειστεί από τη φάση των «32», αλλά κάνει τους χιλιάδες φίλους του που ζουν στη Γερμανία να περιμένουν πως και πώς να τον δουν από κοντά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα