Η ώρα της κρίσης για τη Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Η ώρα της κρίσης για τη Γιουνάιτεντ

bet365

«Φωτιά» ο δεύτερος όμιλος του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ στην τελευταία αγωνιστική, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φιλοξενείται από τη Βόλφσμπουργκ και την Αϊντχόφεν να παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης! Κρίνονται πρωτιές στα υπόλοιπα σημερινά ματς...

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται από το απόγευμα της Δευτέρας στη Γερμανία για το αποψινό, κρισιμότατο παιχνίδι απέναντι στους «λύκους», κόντρα στους οποίους ξέρουν ότι για να μην έχουν το μυαλό τους στο ματς της Αϊντχόφεν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θα πρέπει να πάρουν τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση και μάλιστα, την πρωτιά του β' γκρουπ.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Μαρσιάλ σημειώσει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βόλφσμπουργκ.

Μετά την ισοπαλία δίχως τέρματα κόντρα στους Ολλανδούς στην προηγούμενη αγωνιστική στο «Ολντ Τράφορντ», η ομάδα του Φαν Χάαλ τα έκανε ... μαντάρα και πλέον σήμερα τα παίζει όλα για όλα προκειμένου να μην υποστεί πρόωρο αποκλεισμό. Η βρετανική ομάδα έχει ταξιδέψει δίχως τους Ρούνεϊ και Σνάιντερλιν και με πρόβλημα στο γκολ, το οποίο ο Φαν Χάαλ τόνισε ότι θα ήθελε να λυθεί από σήμερα, ενώ η Βόλφσμπουργκ του Αντρέ Σίρλε, περιμένει τον Λουίζ Γκουστάβο και θα παίξει με τα πιο δυνατά της «όπλα». «Όποιος προηγηθεί, θα έχει κάνει το καθοριστικό βήμα» είπε ο Σίρλε που έχει παίξει στην Τσέλσι και ίσως μπορούσε να δώσει κάποιες οδηγίες παραπάνω στους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά της Γιουνάιτεντ...

Στα υπόλοιπα ματς της Τρίτης, κρίνονται πρωτιές, αλλά και οι θέσεις για το Γιουρόπα Λιγκ.

Από τον πρώτο όμιλο, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην προσπάθεια της Σαχτάρ να εξασφαλίσει την 3η θέση στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν, από τη στιγμή που οι Γάλλοι θα τερματίσουν οριστικά δεύτεροι πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα σταθεί εμπόδιο στην απέλπιδα προσπάθεια για την έκπληξη που κυνηγάει η Μάλμε, δίχως όμως να την ευνοεί ούτε η ισοβαθμία με την ομάδα του Ντόνετσκ.

Στο τρίτο γκρουπ, Ατλέτικο και Μπενφίκα ισορροπούν στους 10 βαθμούς και τα πάντα θα κριθούν στη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Ντα Λουζ» για τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ, ελαφρύ αβαντάζ για το Γιουρόπα Λιγκ έχει η Γαλατασαράι με την παρουσία της στην 3η θέση και το εντός έδρας παιχνίδι με την Αστάνα.

Τέλος, η Γιουβέντους έχει τα πάντα στο χέρι της όσον αφορά την κατάκτηση της κορυφής στον τέταρτο όμιλο με το +2 από τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως, ξέρει ότι η Σεβίλλη, από τη στιγμή που διεκδικεί τη θέση για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, μόνο εύκολο δεν θα είναι το βράδυ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν». Την ίδια στιγμή, οι «πολίτες» θα κοντράρονται με τη Γκλάντμπαχ, με την ευχή να.. ανταλλάξουν Χριστουγεννιάτικα δώρα με τους Ανδαλουσιανούς.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (21:45):

1ος όμιλος:

Παρί Σεν Ζερμέν – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάλμε

Η βαθμολογία:

1.Ρεάλ Μαδρίτης 13

2.Παρί 10

3.Σαχτάρ Ντόνετσκ 3

4.Μάλμε 3

2ος όμιλος:

Βόλφσμπουργκ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αϊντχόφεν – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η βαθμολογία:

1.Βόλφσμπουργκ 9

2.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8

3.Αϊντχόφεν 7

4.ΤΣΣΚΑ Μόσχας

3ος όμιλος:

Μπενφίκα – Ατλέτικο

Γαλατασαράι – Αστάνα

Η βαθμολογία:

1.Ατλέτικο 10

2.Μπενφίκα 10

3.Γαλατασαράι 4

4.Αστάνα 3

4ος όμιλος:

Μάντσεστερ Σίτι – Γκλάντμπαχ

Σεβίλλη – Γιουβέντους

Η βαθμολογία:

1.Γιουβέντους 11

2.Μάντσεστερ Σίτι 9

3.Γκλάντμπαχ 5

4.Σεβίλλη 3

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα