Κυριακίδης: «Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Κυριακίδης: «Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Κυριακίδης: «Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε»

Ο Δημήτρης Κυριακίδης χαρακτήρισε πολύτιμο τον βαθμό με τον Ατρόμητο και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι ο Παναιτωλικός θα φτάσει εκεί που θέλει να είναι.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναιτωλικού ήταν ο Δημήτρης Κυριακίδης στην ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο. Ο γκολκίπερ των Αγρινιωτών έπιασε τα... άπιαστα και μίλησε στην κάμερα της Nova για τον Εντουάρντο Μπρίτο, τον βαθμό και τη συνέχεια του πρωταθλήματος. «Μάλλον επειδή είναι πολύ καλός παίκτης ένας τερματοφύλακας δίνει μεγαλύτερη προσοχή.

Μπορεί να κάνει μία ενέργεια από εκεί που δεν το περιμένεις, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός», είπε, αρχικά, απαντώντας σε ερώτηση για τον αντίπαλό του. Στη συνέχεια, χαρακτήρισε πολύτιμο τον βαθμό και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τα «καναρίνια» θα φτάσουν εκεί που θέλουν.

«Αυτός ο βαθμός είναι πολύτιμος, δεχτήκαμε τεράστια πίεση στα τελευταία τριάντα λεπτά και όμως μπορέσαμε μέσα από την προσπάθεια όλων των παιδιών και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια. Είναι δύσκολο όταν παίζεις ψηλά, ο Ατρόμητος διαθέτει γρήγορους παίκτες, προσπάθησαν να τρυπήσουν την άμυνά μας και τα κατάφεραν σε μερικά σημεία.

Όλα πήγαν καλά και κοιτάμε τη συνέχεια. Τώρα είμαστε μια ομάδα συγκροτημένη, κάθε παίκτης έχει το ρόλο του, λειτουργούμε σωστά, χάσαμε πολύτιμο έδαφος στην αρχή, αλλά ποτέ δεν είναι αργά, έχουμε πολλούς αγώνες, αλλά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Εμείς θέλαμε να παίξουμε εφτά οχτώ μέτρα πιο πίσω, αλλά δεν το κάναμε. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρου,ς αλλά δεν έγινε και δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα προβλήματα», ήταν τα λόγια του Κυριακίδη, που είχε πέντε αποκρούσεις, εφτά επεμβάσεις και μόλις ένα λάθος.

Best of internet