Κολοβός, το επόμενο μεγάλο... στοίχημα του Σίλβα! (vids)

Κολοβός, το επόμενο μεγάλο... στοίχημα του Σίλβα! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Κολοβός, το επόμενο μεγάλο... στοίχημα του Σίλβα! (vids)

bet365

Ο Δημήτρης Κολοβός αποτελεί έναν παίκτη, στον οποίο ο Μάρκο Σίλβα βλέπει πολλά περιθώρια εξέλιξης αλλά και προοπτική.

Μπορεί ο Πορτογάλος να μην του έχει δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν τον έχει στα υπ' όψιν του. Ο Δημήτρης Κολοβός είναι ένας από τους Έλληνες του ρόστερ -που αν και δεν είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών- που εκτιμάει ιδιαίτερα ο Μάρκο Σίλβα για τα προσόντα του, την ταχύτητά του, την τεχνική του και την δουλειά του στον Ρέντη.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός είναι και ένα παιδί ιδιαίτερα χαμηλών τόνων, που είναι αποφασισμένος να πετύχει στον Ολυμπιακό και θα κάνει ότι μπορεί για να τα καταφέρει. Στο ματς Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο όταν και πήρε την ευκαιρία να παίξει έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ με... λόμπα, που ήταν και το πρώτο του για φέτος στην ομάδα. Εκτός από αυτό το παιχνίδι έχει πάρει λεπτά και σε άλλους δύο αγώνες σε Super League και Κύπελλο. Συνολικά έχει 118 λεπτά παρουσίας με 1 τέρμα.

Ο Σίλβα από μέρους του δεν ασχολείται μόνο με ικανούς και φιλόδοξους πιτσιρικάδες όπως οι Τσιμίκας και Βούρος αλλά και κοιτάζει και τους άλλους γηγενείς του ρόστερ. Ο Κολοβός σίγουρα είναι πιο ψηλά στην... λίστα προτίμησής του σε σχέση με άλλους παίκτες. Είναι ένας ποδοσφαιριστής, που για εκείνον αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό στοίχημα. Και ενδεχομένως να είναι και ένα επόμενο μεγάλο... στοίχημά του στην ομάδα. Ο Ίβηρας τεχνικός από μέρους του είναι ένας άνθρωπος που στην καριέρα του και έχει εξελίξει και έχει αναδείξει παίκτες και το ίδιο θέλει να κάνει και στον Ολυμπιακό.

Εάν αυτό γίνει με Έλληνες παίκτες νεαρής ηλικίας τότε ακόμα καλύτερα. Ένας μεγάλος άτυχος βέβαια είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, που εάν δεν είχε αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα με τον τραυματισμό του θα είχε παίξει αρκετά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα