Συνεχίζει μέχρι νεωτέρας ο Γεωργιάδης, «διαζύγιο» με Μερεμπασβίλι

Συνεχίζει μέχρι νεωτέρας ο Γεωργιάδης, «διαζύγιο» με Μερεμπασβίλι

Δημήτρης Τομαράς
Συνεχίζει μέχρι νεωτέρας ο Γεωργιάδης, «διαζύγιο» με Μερεμπασβίλι

bet365

Ο Γεωργιάδης πήρε ψήφο εμπιστοσύνης στην συνάντηση κορυφής της Δευτέρας στη Βέροια αλλά η πίστωση χρόνου δεν είναι μεγάλη... Προς συμβιβαστική λύση συμβολαίου οδεύει ο Μερεμπασβίλι.

Συνάντηση κορυφής υπήρξε την Δευτέρα μεταξύ Καρυπίδη, Βρύζα και Γεωργιάδη. Έγινε σε καλό κλίμα και αποφασίστηκε να στηριχθεί ο προπονητής που βρέθηκε πάντως μία... ανάσα από την αποδέσμευση μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια ο χρόνος που θα έχει για να αλλάξει τα δεδομένα υπέρ του θα είναι μικρός. Στο επόμενο ματς με την Ξάνθη αλλά και στην συνέχεια του Κυπέλλου οι παράγοντες του συλλόγου θέλουν θετικά δείγματα γραφής και καλά αποτελέσματα.

Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον υπάρξουν δύο ή τρεις ήττες στην σειρά τότε ο Γιώργος Γεωργιάδης θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της Ημαθίας. Ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι από την άλλη οδεύει σε συμβιβαστική λύση του συμβολαίου του.

Την Δευτέρα υπήρξε μία επικοινωνία. Ο Γεωργιανός διεθνής είχε κάνει προσφυγή για μία δόση συμβολαίου του, δείχνοντας διάθεση να τραβήξει τα πράγματα στα άκρα και να φύγει από την ομάδα. Μετά την τελευταία επικοινωνία των δύο πλευρών συμφωνήθηκε να πάρει τα δεδουλευμένα του και μετά να υπογράψει την λύση του συμβολαίου του, για να αποτελέσει πια και τυπικά παρελθόν. Κάτι που λογικά θα γίνει πράξη μέσα στις προσεχείς 48 ώρες. Για τον Τζαμέλ Αμπντούν από την πλευρά της Βέροιας δεν προέκυπτε κάποια νεότερη εξέλιξη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα