Οι πιθανότητες του Μποτία για 11άδα και τα φαβορί (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Οι πιθανότητες του Μποτία για 11άδα και τα φαβορί (pic)

bet365

Η ανετοιμότητα του Μανουέλ Ντε Κόστα λόγω προβλήματος τραυματισμού του αυξάνει τις πιθανότητες του Αλμπέρτο Μποτία για το βασικό σχήμα. Ποιοί παραμένουν φαβορί για την 11άδα.

Αυτήν την στιγμή ο Ντα Κόστα δεν είναι στο 100% καθώς του προέκυψε ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού. Το ίδιο ισχύει και για τον Μποτία με την διαφορά πως ο Ισπανός σέντερ μπακ απλά έχει λίγες κανονικές προπονήσεις στα πόδια του.

Ωστόσο από την στιγμή που η τύχη του Πορτογαλομαροκινού σέντερ μπακ θα κριθεί την Τρίτη, ο Μποτία έχει αυξημένες πιθανότητες για 11άδα. Το πρόβλημα του Ντα Κόστα πάντως δεν δείχνει να είναι τόσο σοβαρό ώστε να τον θέσει εκτός με Άρσεναλ.

Ως προς την ενδεκάδα τα δεδομένα σε σχέση με τα όσα σας καταγράψαμε χθες δεν φαίνεται να έχει αλλάξει κάτι.

Ρομπέρτο κίπερ, δεξί μπακ ο Ομάρ, αριστερά ο Μαζουάκου, στόπερ οι Μποτία ή Ντα Κόστα και Σιόβας, άξονας με Μιλιβόγιεβιτς και Κασάμι, δεκάρι ο Φορτούνης, τα δύο εξτρέμ οι Σεμπά και Πάρντο και στράικερ ο Ιντέγιε.
Από την άλλη ο Καμπιάσο εξακολουθεί να διεκδικεί μία θέση στο βασικό σχήμα για Άρσεναλ. Κάτι που υπό προϋποθέσεις μπορεί να ισχύσει και για τον Σαλίνο. Οι τελικές δοκιμές και αποφάσεις αναμένονται από αύριο Τρίτη και μετά. Δείτε στην Gallery μία πιθανή ερυθρόλευκη διάταξη για τον αγώνα με την Άρσεναλ.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα