ΠΑΟΚ: Όλοι νικητές στον αγώνα αλληλεγγύης

ΠΑΟΚ: Όλοι νικητές στον αγώνα αλληλεγγύης

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Όλοι νικητές στον αγώνα αλληλεγγύης

bet365

Μια μικρή νίκη στον συνεχιζόμενο αγώνα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς απέναντι στη φτώχεια σημειώθηκε την Κυριακή χάρη και στη συνδρομή των φίλων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι στηρίζουν παραδειγματικά κάθε σχετική προσπάθεια.

Από νωρίς το πρωί της Κυριακής μέχρι και την έναρξη του αγώνα της 13ης αγωνιστικής της Super League, ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, ο κόσμος έδινε πράγματα από το υστέρημά του ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Δήμου Νεάπολης-Συκεών για συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου του Δήμου. Οι φίλοι της ομάδας έδειξαν για ακόμη μια φορά τη στήριξή τους προς τους συνανθρώπους μας δείχνοντας πως όσο υπάρχει ενδιαφέρον για τον διπλανό μας, υπάρχει κι ελπίδα. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά θέματα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας πρόσφεραν και αυτοί από τη πλευρά τους. Οι Στέλιος Κίτσιου , Τέρι Αντόνις και Νίκος Μελίσσας εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ δίνοντας τον παρόν στο σημείο συγκέντρωσης των προϊόντων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία και η προσφορά της ομάδας του Πανιωνίου, καθώς ο προσφυγικός σύλλογος της Νέας Σμύρνης δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά την πρόσκληση για συμμετοχή στον αγώνα κατά της φτώχειας στέλνοντας το μήνυμα πως η κοινωνική αλληλεγγύη δεν κοιτάει χρώματα και ομάδες .Ο ΠΑΟΚ και ο δήμος Νεάπολης Συκεών ευχαριστούν όλους τους φίλου του ΠΑΟΚ για τη σημαντική συμβολή τους σε αυτή τη σημαντική κοινωνική προσπάθεια. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα