Ξανά σε δράση οι ερυθρόλευκοι βετεράνοι

Ξανά σε δράση οι ερυθρόλευκοι βετεράνοι

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά σε δράση οι ερυθρόλευκοι βετεράνοι

bet365

Νέο ματς για τους βετεράνους άσους του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕ Λεμεσού. Στο περιθώριο του αγώνα θα γίνει σειρά βραβεύσεων.
Το υπ' αριθμόν 642 παιχνίδι τους δίνουν αύριο, Τρίτη, στις 18.00 στις εγκαταστάσεις του Star Sport Club στη Βούλα οι βετεράνοι του Ολυμπιακού.
Πρόκειται για διεθνή φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού από την Κύπρο. Τα μεγαλύτερα ονόματα της ιστορίας του Ολυμπιακού θα είναι εκεί αφού η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με κάθε επισημότητα.
Θα τιμηθεί ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, από την ΑΕ Λεμεσού αλλά και την Θύρα 7 Λεμεσού καθώς και ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού. Επίσης θα τιμηθεί και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης.
Ακόμα, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού θα τιμήσουν την ΑΕ Λεμεσού και την Θύρα 7 Λεμεσού αντίστοιχα. Να σημειωθεί, τέλος, πως οι Βετεράνοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά με τις νέες τους εμφανίσεις της εταιρίας Adidas που ως γνωστόν προμηθεύει πια με αθλητικό εξοπλισμό τον Ολυμπιακό.
Μάλιστα με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν θερμά την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα