Από 10 ευρώ τα εισιτήρια για Παναιτωλικό

Δημήτρης Τομαράς
Από 10 ευρώ τα εισιτήρια για Παναιτωλικό

bet365

Αρχίζει την Τρίτη η διάθεση των εισιτηρίων για το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός με τα πιο φτηνά εισιτήρια να τιμώνται στα 10 ευρώ.
Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια: «H ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League απέναντι στον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί στο στάδιο Καραϊσκάκη την Κυριακή 13/12/2015 και ώρα 15:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου Καραϊσκάκη, που βρίσκονται έξω από την Θύρα 25, από την Τρίτη 8/12 έως την Παρασκευή 11/12 με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, το Σάββατο 12/12 (10:00 – 15:00), και την ημέρα του αγώνα από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.
Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τρίτη 8/12 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου Καραϊσκάκη, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια μόνο εφόσον προσκομίσει ταυτότητες, κάρτες φιλάθλου και βάσει του νέου αθλητικού νόμου να έχει υποχρεωτικά και το ΑΜΚΑ.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 40 € & 150 € (VVIP)
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 € ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr)
Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη ΟΣΦΠ στο 210 / 4190902-4 και 211 / 1007060.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια μόνο από τα επίσημα σημεία πώλησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα