«Αν βουλιάξει ο Γκαρσία, βουλιάζουμε όλοι»

«Αν βουλιάξει ο Γκαρσία, βουλιάζουμε όλοι»

Γιώργος Κοντογεώργης
«Αν βουλιάξει ο Γκαρσία, βουλιάζουμε όλοι»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, έκανε σαφές ότι αν ο προπονητής, Ρούντι Γκαρσία, αποτύχει θα έχουν αποτύχει οι πάντες μαζί του.

Η σεζόν των Τζαλορόσι πάει από το κακό στο χειρότερο, καθώς πέταξαν σε χρόνο-ρεκόρ το προβάδισμα από την Γιουβέντους, ταπεινώθηκαν με 6-1 από την Μπαρτσελόνα και στην Serie A έχουν μία νίκη στα τελευταία 5 ματς. Πλέον όλα παίζονται στον ‘τελικό’ του ομίλου στο Champions League με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, σε ένα ματς που οι Ρωμαίοι με νίκη προκρίνονται σίγουρα στους «16». Αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, θα πρόκειται για την απόλυτη καταστροφή, ειδικά για τον προπονητή. «Αν βουλιάξει ο Γκαρσία, βουλιάζουμε όλοι» ήταν τα λόγια του πρώην παράγοντα της Παλέρμο.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν ο Λουκάκου πετύχει το πρώτο τέρμα της αποψινής αναμέτρησης μεταξύ της Εβερτον και της Κρίσταλ Πάλας για την Barclays Premier League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα