Ζάμερ: «Νωρίς ακόμα για την ανανέωση του Τσάμπι Αλόνσο»

Ζάμερ: «Νωρίς ακόμα για την ανανέωση του Τσάμπι Αλόνσο»

Δημήτρης Ρούσσος
Ζάμερ: «Νωρίς ακόμα για την ανανέωση του Τσάμπι Αλόνσο»

bet365

Στις αρχές του 2016 παρέπεμψε οποιαδήποτε συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του ο Ισπανού μέσου ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Ματίας Ζάμερ.

Ο πρώην παίκτης των Ρεάλ Σοσιεδάδ, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης έχει «πατήσει» τα 34 χρόνια του, με την ποιότητα του όμως να είναι τέτοια που να μπορεί να αγωνίζεται με άνεση στο υψηλότερο επίπεδο. Απ' την έναρξη της σεζόν μετρά 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μια στο Κύπελλο και 3 στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελώντας έως τώρα βασικό στέλεχος των πλάνων του Πεπ Γουαρδιόλα.

Το συμβόλαιο του με τους Βαυαρούς ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, όμως το «αφεντικό» της ομάδας του Μονάχου αρνήθηκε να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε φήμη ακούγεται: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για τον Τσάμπι, όπως και για τον Στάρκε, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Όποια συζήτηση πρόκειται να γίνει θα ξεκινήσει απ' το νέο έτος», δήλωσε ο Ζάμερ.

Το καλύτερο ποδόσφαιρο των τελευταίων ετών παίζει η Μπάγερν Μονάχου και η Expekt προσφέρει σε απόδοση 2.10 να βρεθεί στον τελικό του Champions League.

Δεν αποκλείεται η υπόθεση του Ισπανού να εξαρτηθεί απ' το τι μέλλει γενέσθαι με τον Πεπ Γουαρδιόλα, που έχει υπογράψει επίσης μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εκτός αυτού, η Μπάγερν ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις όποιες εξελίξεις στα συμβόλαια των Φρανκ Ριμπερί, Άριεν Ρόμπεν, Χόλγκερ Μπάντστουμπερ, Ραφίνια, Μάριο Γκέτσε, Κίνγκσλεϊ Κομάν και Τσάβι Μαρτίνεθ, που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2017.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα