Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (vid)

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (vid)

Gazzetta team
Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανιώνιο με 2-1, με τον Ιγκορ Τούντορ όπως θα δείτε και στο βίντεο να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός, στα γκολ της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ επέδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να πάρει μία σημαντική νίκη ενόψει συνέχειας. Ο Πανιώνιος κατάφερε να δυσκολέψει πολύ τον ΠΑΟΚ, αλλά το γκολ του Τζαβέλλα σφράγισε το τρίποντο και η ομάδα μας επέστρεψε στις εντός έδρας επιτυχίες, μετά από ένα κακό διάστημα στην Τούμπα. Οι κάμερες του PAOK TV κατέγραψαν όλο το παρασκήνιο της αναμέτρησης. Από την άφιξη της ομάδας και το ζέσταμα ως τις αντιδράσεις της εξέδρας, του πάγκου αλλά και του απολαυστικού Ίγκορ Τούντορ που έζησε με τον δικό του τρόπο το παιχνίδι, καθώς και τις εκδηλώσεις των χορηγών του Δικεφάλου, Sportingbet και Regency Casino στην ανάπαυλα.

Tρεις συνεχόμενες νίκες για τον ΠΑΟΚ και τώρα ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ. Σε απόδοση 1.85 στην Sportingbet, να βρει τουλάχιστον μία φορά το δρόμο προς τα δίχτυα ο «δικέφαλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα