Παίκτης της χρονιάς για τους οπαδούς ο Αλέξις

Κώστας Ζάλιαρης
Παίκτης της χρονιάς για τους οπαδούς ο Αλέξις

bet365

Η Επιτροπή Φίλων Ποδοσφαίρου γνωστοποίησε πως ο Αλέξις Σάντσες κέρδισε την προτίμηση των οπαδών και αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής για το 2015!

Ο Χιλιανός αστέρας της Άρσεναλ που προς το παρόν έχει τεθεί εκτός μάχης λόγω προβλήματος που προέκυψε από τα πολλά και συνεχή παιχνίδια, έχοντας σταματήσει για ελάχιστες μέρες στα τέλη του καλοκαιριού μετά και τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα, είναι από τους πιο τίμιους ποδοσφαιριστές από άποψη συμπεριφοράς αλλά και προσφοράς στην ομάδα τους.

Θέλει συνεχώς να παίζει, έχει αποτελέσει... μια ομάδα μόνος του σε ορισμένες στιγμές για τους «κανονιέρηδες», είναι ο άνθρωπος που και ο Γκουαρντιόλα... χτυπιόταν όταν τον έχανε με πρόβλημα τραυματισμού και το ίδιο κάνει τώρα και ο Βενγκέρ.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Πέρεζ το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Εσπανιόλ με τη Λεβάντε.

Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται και η ποιότητά του, έκανε την Επιτροπή Φίλων Ποδοσφαίρου στην Αγγλία να τον αναδείξει κορυφαίο για το 2015!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα