«Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το Τσάμπιονς Λιγκ», λέει ο Βεζυρτζής

«Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το Τσάμπιονς Λιγκ», λέει ο Βεζυρτζής

Σταύρος Σουντουλίδης
«Στόχος του ΠΑΟΚ είναι το Τσάμπιονς Λιγκ», λέει ο Βεζυρτζής

bet365

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέλευσης επισημοποιήθηκε η παρουσία του Νίκου Βεζυρτζή στο δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε στο Gazzetta.gr ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ.

Καταρχήν, ο Νίκος Βεζυρτζής, δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την επιστροφή του στα διοικητικά πράγματα της ομάδας, «είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι και πάλι εδώ», είπε και φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι «δεν έχω μαγικές ικανότητες, δεν είμαι θαυματοποιός», απλά όπως τόνισε «θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βρω λύσεις σε ορισμένα θέματα που απασχολούν την ομάδα» και ζήτησε «να με κρίνεται στο τέλος της σεζόν».

Αυτό που χαροποίησε ιδιαίτερα τον πρώην πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είναι «καθαρός» και απαλλαγμένος από τα χρέη του παρελθόντος. «Με συγκίνηση άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει σε κανένα. Ίσως να είναι το μοναδικό σωματείο της Ελλάδας, που δεν χρωστάει, ενώ κάποτε όλες οι διοικήσεις της ομάδας έψαχναν και το… χιλιάρικο»!

Σύμφωνα με τον κ. Βεζυρτζή «η ομάδα δεν έχει εκπληρώσει τις φιλοδοξίες του μεγαλομετόχου και του κόσμου της» και όπως τόνισε «έχω το πάθος και τη θέληση να προσφέρω σ’ αυτή την ομάδα που αγαπώ από μικρό παιδί. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν αν θα έχει αποτέλεσμα η δουλειά μου στην ομάδα».

Οριοθετώντας τους φετινούς στόχους της ομάδας είπε:

«Δυστυχώς η θέση του πρωταθλητή έχει κριθεί εδώ και καιρό! Στόχος μας είναι να πάρουμε τον έναν από τους δύο τίτλους, δηλαδή το κύπελλο, που περισσότερο είναι για τους… πανηγυρτζήδες γιατί ο πραγματικός στόχος είναι η δεύτερη θέση. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ. Για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι ώστε να αρχίσουν να έρχονται και κάποια έσοδα στην ομάδα. Κάποια στιγμή θα κλείσει η κάνουλα και θα στερέψει το βαρέλι…»!

Ο κ. Βεζυρτζής ως ο απόλυτος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο επικεφαλής της αποστολής που θα ταξιδέψει την Τετάρτη στο Ντόρτμουντ για τον τελευταίο ευρωπαϊκό αγώνα της χρονιάς.

«Ασφαλώς και με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ, μιλάμε για ένα ευρωπαϊκό ματς, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλα έχουν κριθεί. Το μυαλό μου είναι το τι θα κάνει η ομάδα στη Λιβαδειά την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στο Λεβαδειακό», υποστήριξε.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Βεζυρτζή

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, την είσοδο του Νίκου Βεζυρτζή στο δ.σ. της εταιρίας σηματοδοτώντας την επιστροφή του στα κοινά της ομάδας.

Ο κ. Βεζυρτζής αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου με αρμοδιότητες στην οργάνωση και διεύθυνση του αγωνιστικού τμήματος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γράφει για τον Νίκο Βεζυρτζή:

«Ο Νίκος Βεζυρτζής υπήρξε έφορος ποδοσφαίρου στην χρυσή ομάδα της δεκαετίας του 70’. Υπήρξε ο κατά τεκμήριο σπουδαιότερος πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ, που έφτασε στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μα κυρίως, είναι ένας άνθρωπος που όχι μόνο γνωρίζει την ιδιοσυγκρασία του μεγάλου Συλλόγου μας, αλλά συνέβαλε δραστικά στην δημιουργία της!

Ένας τέτοιος άνθρωπος δεν θα μπορούσε να λείπει σήμερα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ώστε σύντομα ο Δικέφαλος να θεωρείται μέλος των κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα