Κάμπελ: «Το ματς της σεζόν με Ολυμπιακό»

Κάμπελ: «Το ματς της σεζόν με Ολυμπιακό»

Κώστας Ζάλιαρης
Κάμπελ: «Το ματς της σεζόν με Ολυμπιακό»

bet365

Ξέρει πολύ καλά και το έχει μεταφέρει στους συμπαίκτες του στην Άρσεναλ πως το «Γ.Καραϊσκάκης» είναι δύσκολη έδρα. Ο Τζόελ Κάμπελ, χαρακτήρισε... ματς ολόκληρης της σεζόν αυτό της Τετάρτης απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι «κανονιέρηδες» φτάνουν στην Αθήνα για τον... τελικό απέναντι στους Πειραιώτες.

Χρειάζονται είτε νίκη με καθαρό σκορ 2-0, είτε με τρία και περισσότερα γκολ, ανεξάρτητα από τις αμυντικές τους επιδόσεις, προκειμένου να περάσουν εκείνοι στην επόμενη φάση και ν' αφήσουν την ομάδα του Μάρκο Σίλβα στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κάμπελ, που έπαιξε δανεικός στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2013-2014, με επιτυχία, είχε να πει για το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων:

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι ολόκληρης της χρονιάς αυτή τη στιγμή για εμάς. Ήταν σημαντικό που το Σάββατο πήραμε νίκη επί της Σάντερλαντ για να μας βοηθήσει ψυχολογικά και οφείλουμε να εμφανιστούμε απόλυτα σωστά προετοιμασμένοι ψυχολογικά αλλά και από άποψη αγωνιστικής κατάστασης για το ματς της Τετάρτης. Θα είναι πολύ δύσκολο γιατί στον Πειραιά δύσκολα κάποια ομάδα παίρνει θετικό αποτέλεσμα, αλλά ξέρουμε πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι για εμάς και τι αποτέλεσμα θέλουμε για να τα καταφέρουμε.

Είναι το πιο σημαντικό ματς ολόκληρης της σεζόν αυτή τη στιγμή για την ομάδα μας. Κάτι σαν... τελικός Κυπέλλου και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα