Αγγελίδης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον χρόνο του»

Αγγελίδης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον χρόνο του»

Σταύρος Σουντουλίδης
Αγγελίδης: «Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τον χρόνο του»

bet365

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε κάποιες απαντήσεις για την πορεία της ομάδας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το βήμα της γενικής συνέλευσης απάντησε αναφορικά με την πορεία της ομάδας, που δεν συμβαδίζει με την επένδυση και τα χρήματα που έχει βάλει στην εταιρία ο μεγαλομέτοχός της, Ιβάν Σαββίδης.

«Όπως ξέρετε στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει φόρμουλα επιτυχίας. Δεν σημαίνει ότι όποιος ξοδεύει χρήματα θα έχει σίγουρα την επιτυχία. Φυσικά και παίζουν ρόλο αλλά χρειάζεται οργάνωση και στρατηγική. Φέτος υπάρχει αυτή, απλά ξεκίνησε αργά το καλοκαίρι. Νομίζω ότι η ομάδα έχει φέτος μια βάση. Χρειάζεται χρόνος για να φτάσουμε στον στόχο μας. Χρειάζεται υπομονή και χαίρομαι που ο κόσμος δείχνει αυτή την υπομονή. Η εικόνα στο γήπεδο αυτή την στιγμή δεν είναι αυτή που θέλουμε αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε με τον χρόνο».

Όπως είπε ο κ. Αγγελίδης δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για την είσοδο του Γιώργου Κούδα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα