Χρέη και ΠΑΟΚ: έννοιες που έπαψαν να συνυπάρχουν…

Χρέη και ΠΑΟΚ: έννοιες που έπαψαν να συνυπάρχουν…

Σταύρος Σουντουλίδης
Χρέη και ΠΑΟΚ: έννοιες που έπαψαν να συνυπάρχουν…

bet365

Διαβάστε όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου εγκρίθηκε η νέα ΑΜΚ ύψους 6.036.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Ιβάν Σαββίδη, θα ανέρχεται στα 6.036.000 ευρώ. Ποσό το οποίο θα καλύψει το άνοιγμα και τις ζημίες από την χρήση της περασμένης χρήσης.

Με αυτά τα 6 εκατομμύρια ευρώ το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέρχεται, πλέον, στα 63.515.543,40 ευρώ και αφορά 211.718.478 ονομαστικές μετοχές.

Σύμφωνα με τοποθέτηση, από το πάνελ της συνέλευσης, του αρμόδιου φοροτεχνικού της ΠΑΕ, Δημήτρη Πανοζάχου, «ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία εκκρεμότητα με το παρελθόν», κάτι που φαίνεται από τον ισολογισμό της εταιρίας για την εταιρική χρήση 01.07.2014-30.06.2015.

Μια χρονική περίοδο κατά την οποία ο Ιβάν Σαββίδης κατέβαλλε περίπου 11,8 εκατομμύρια ευρώ και πλήρωσε όλα τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο, ενώ ο «Δικέφαλος» δεν χρωστάει σε κανέναν πρώην ποδοσφαιριστή, προπονητή ή προμηθευτή!

Στη γενική συνέλευση της ΠΑΕ προέδρευσε ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ενώ η Μαρία Γκοντσάροβα ήταν αυτή που για άλλη μια φορά εκπροσώπησε την πλευρά της ιδιοκτησίας και ψήφισε υπέρ όλων όσων εγκρίθηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας. Ανάμεσα τους και η απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου της σεζόν 2014-15

Από πλευράς του δ.σ. της ΠΑΕ το παρόν έδωσαν ο αντιπρόεδρος Χρυσόστομος Γκαγκάτσης και το μέλος Δημοκράτης Παπαδόπουλος ως εκπρόσωπος του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγκρίθηκε η αλλαγή στο συμβούλιο ανάμεσα στον Ζήση Βρύζα και στον Χρυσόστομο Γκαγκάτση, ενώ μετά την παραίτηση του Ηλία Γεροντίδη τη θέση του στο δ.σ. της εταιρίας πήρε ο Νίκος Βεζυρτζής.

Αν κάτι προκάλεσε εντύπωση είναι το γεγονός της παρουσίας μόλις πέντε μικρομετόχων στη σημερινή διαδικασία, αν και με την παρουσία της Μαρίας Γκοντσάροβα εκπροσωπήθηκε σχεδόν το 87,5% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφού κάπου εκεί έχει φτάσει το ποσοστό που κατέχει ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα