Καρέλης: «Να παίρνουμε πιο εύκολα τα ματς»

Gazzetta team
Καρέλης: «Να παίρνουμε πιο εύκολα τα ματς»

bet365

Στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μπορεί να κερδίζει πιο εύκολα τα ματς στάθηκε ο σκόρερ της αναμέτρησης με την Βέροια Νίκος Καρέλης.

Ο Καρέλης που σήμερα είχε την ονομαστική του γιορτή, μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε αρχικά για το δώρο που έδωσε αυτός στον Παναθηναϊκό: «Σήμερα έδωσα ένα δώρο στην ομάδα μου».

Για το ότι σήμερα έπαιξε μόνος του μπροστά: «Δεν είναι πρώτη φορά που παίζω μόνος μου μπροστά, έχουμε παίξει και άλλες φορές έτσι. Σήμερα οι οδηγίες ήταν διαφορετικές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, μετά το πρώτο εικοσάλεπτο δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει περισσότερα γκολ. Μένουμε στη νίκη και συνεχίζουμε».

Για τις οδηγίες του Στραματσόνι: «Μας έχει πει να παίζουμε από πίσω και να δημιουργούμε φάσεις στην κόντρα για να βρούμε τον αντίπαλο αδύναμο και να κλείνουμε στο κέντρο. Ας κερδίζουμε ανεξάρτητα το σκορ. Προσπαθούμε να περάσουμε όλα τα θέματα του αγώνα και να τα διαφοροποιήσουμε. Σήμερα τα πράγματα πήγαν όπως έπρεπε».

Για το πόσο έλειψε ο Μπεργκ: «Είχαμε και άλλους παίκτες σήμερα, μακάρι να ήταν εδώ και να μας βοηθούσε και ελπίζω να επιστρέψει σύντομα».

Για το αν περίμενε έτσι το ματς: «Πίστευα πως θα ήταν ο αγώνας του ενός γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν αυτός που το πέτυχε και πήραμε τη νίκη».

Για την χρονιά ως τώρα: «Μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα προσπαθήσαμε να επανέλθουμε, τώρα με νέο προπονητή προσπαθούμε ακόμα παραπάνω για να πάνε όλα καλά».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός έχει σκοράρει σε όλα του τα εκτός έδρας ματς στο δεύτερο ημίχρονο: «Όχι από την αρχή προσπαθούμε να βγούμε στην επίθεση και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, απλά νομίζω πως στο δεύτερο μας βγαίνει περισσότερο το πάθος. Είναι παράδοξο που σκοράρουμε στο δεύτερο μέρος, αλλά το σημαντικό είναι που κερδίζουμε. Προσπαθούμε να μπαίνουμε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε περισσότερο για να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο και να παίρνουμε πιο εύκολα τα ματς».

Για το αν θέλει να πάρει μεταγραφή μετά τα σενάρια που έχουν κάνει και πάλι την εμφάνισή τους: «Αυτή την στιγμή είμαι στον Παναθηναϊκό δουλεύω για την ομάδα μου προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ γι' αυτήν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα