Ένταση στην Λάρισα με Σουάνη, Καρντόσο και... Κούγια (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Ένταση στην Λάρισα με Σουάνη, Καρντόσο και... Κούγια (pic)

bet365

Το παρελθόν του Δημήτρη Σουάνη με την ΑΕΛ, ο τρόπος που έφυγε και κάποιες συμπεριφορές του στο ματς με την Κέρκυρα, πυροδότησαν ένταση. Έξαλλος ο Κούγιας και... σκηνικό με Καρντόσο.

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της Κέρκυρας δεν έφυγε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την ομάδα της ΑΕΛ, κάτι που δεν ξέχασε ο κόσμος. Έτσι από την μία τα... γαλλικά που άκουσε από την κερκίδα με αφορμή τον τρόπο που αντιδρούσε στο ματς και από την άλλη κάποιες διαμαρτυρίες του αλλά και ότι σε ορισμένες φάσεις όπου υποδείχθηκε οφσάιντ δεν σταμάτησε την φάση, προκάλεσαν εκνευρισμό και ένταση προς το τέλος του α' μέρους στο Λάρισα - Κέρκυρα.

Σε όλα αυτά προσθέστε και ένα επεισόδιο του Καρντόσο με αντίπαλο παίκτη, στο οποίο επενέβη και ο Σουάνης και ενώ στο συμβάν είχε εμπλοκή και Ναγιάρ. Ένταση υπήρξε και στην φυσούνα και στα αποδυτήρια. Ο Βενέτης ήταν ένας εξ αυτών χάρις στους οποίους ηρέμησαν τα πνεύματα ενώ ο Ντιόγκο έσπευσε να απολογηθεί για ότι έγινε.
Γενικότερα σε εκείνο το σημείο χρειάστηκε να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ένταση και λεκτικές αντιπαραθέσεις υπήρξαν και στο β' μέρος στον αγώνα. Οι παράγοντες της Λάρισας έβγαλαν πολύ μεγάλο εκνευρισμό διότι θεωρούσαν πως οι παίκτες της Κέρκυρας έπεφταν εύκολα κάτω από μαρκαρίσματα για να κάνουν καθυστερήσεις. Ειδικά ο Αλέξης Κούγιας ήταν έξαλλος από αυτήν την κατάσταση και μάλιστα πήγε στα αποδυτήρια να μιλήσει στους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα.
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα