Σαμπντόρια – Σασουόλο 1-3

Γιώργος Καραμάνος
Σαμπντόρια – Σασουόλο 1-3

bet365

Η έκπληξη της φετινής Σέριε Α' πέρασε με 3-1 από το «Μαράσι», υποχρεώνοντας την Σαμπντόρια στην τρίτη σερί ήττα από τότε που την ανέλαβε ο Βιτσέντσο Μοντέλα.

Ο Βάλτερ Τζένγκα δεν έκανε. Στην θέση του ανέλαβε λοιπόν ο Βιτσέντσο Μοντέλα. Μόνο που και με αυτόν δεν φαίνεται να βλέπει προκοπή η Σαμπντόρια. Με τον 41χρονο κόουτς στον πάγκο της γνώρισε την τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς και παρέμεινε μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτή τη φορά τη ζημιά την έκανε η Σασουόλο, η οποία έπαιξε επικά στο Α' μέρος και καθάρισε με 3-1 μέσα στο «Μαράσι».

Το πλασέ του Ατσέρμπι (8') άνοιξε το μέτρημα και το όμορφο γύρισμα του Φλόκαρι που πήγε στο οριζόντιο δοκάρι και μέσα (27'), έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην φετινή έκπληξη της Σέριε Α'. Ο εξαιρετικός πιτσιρικάς Πελεγκρίνι (39') αφού έπαιξε το 1-2 με τον Φλόκαρι, σκόραρε σε δεύτερο χρόνο μετά την αρχική επέμβαση του Βιβιάνο.

Ο πορτιέρο της Σαμπντόρια ήταν εκείνος που κράτησε το σκορ στο 3-0, καθώς είχε 2-3 σημαντικές επεμβάσεις, με την άμυνα μπροστά του να... πετάει χαρταετό. Η Σασουόλο έφτασε με αυτό τον εντυπωσιακό τρόπο τις επτά νίκες και φιγουράρει μόλις στο -1 από την Ευρώπη. Οσο για την Ντόρια, που μείωσε με ωραία μακρινή κεφαλιά του Ζουκάνοβιτς (90'), ακόμα ψάχνεται και κινδυνεύει.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα