Απόλυτη στήριξη από Πανόπουλο σε Λουτσέσκου

Νίκος Τσιώκος
Απόλυτη στήριξη από Πανόπουλο σε Λουτσέσκου

bet365

Απόλυτη στήριξη της διοίκησης της Ξάνθης στον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον Χρήστο Πανόπουλο να τονίζει ότι ο Ρουμάνος δε φεύγει ακόμα κι αν η Σκόντα πέσει τέσσερις κατηγορίες!

Οι δύο ήττες από Λεβαδειακό, Πλατανιά στο πρωτάθλημα και η ήττα-αποκλεισμός από τη Λάρισα στο Κύπελλο έκανε βαρύ το κλίμα στην Ξάνθη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα είχαμε άμεσα εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός δεν πρόκειται να πάει πουθενά, ακόμα κι αν η Σκόντα πέσει τέσσερις κατηγορίες! Αυτό ανέφερε στη δήλωσή του ο ισχυρός άνδρας των ακριτών, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος ανέλαβε την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στον σύλλογο της Θράκης και έστειλε μήνυμα πως όλοι μαζί θα ανατρέψουν την κατάσταση.

Αναλυτικά η δήλωση του Πανόπουλου

1ον) Τέσσερις κατηγορίες να πέσει φέτος η ομάδα ο Λουτσέσκου δεν φεύγει.

2ον) Ασφαλώς και για ότι συμβαίνει σ’ αυτό το «χωριό» που παρουσιάζεται σήμερα υπεύθυνος είμαι εγώ και κανένας άλλος.

3ον) Την κατάσταση με την βοήθεια του προπονητή, των παικτών και των φίλων της ομάδας θα την γυρίσουμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα