Κέρδισε… δύσκολους αντιπάλους ο ΠΑΟΚ

Κέρδισε… δύσκολους αντιπάλους ο ΠΑΟΚ

Κέρδισε… δύσκολους αντιπάλους ο ΠΑΟΚ

bet365

O Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου και τα κέρδη του Δικεφάλου από την επιστροφή στις εντός έδρας νίκες!

Το 2-1 της Τούμπας στον αγώνα ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, φανερώνει από μόνο του, ότι η ομάδα του Τούντορ κέρδισε δύσκολα τους αντιπάλους της. Το γεγονός είναι ότι η ομάδα του Τούντορ πήρε τρεις βαθμούς και ξεπέρασε κάποιες ομάδες στη βαθμολογία, προσπαθώντας πάντα να πλησιάσει στη δεύτερη θέση που αποτελεί και τον στόχο της. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε σήμερα:

1) Τον πολύ οργανωμένο αντίπαλο, ο οποίος πρέσαρε καλά δυσκολεύοντας την ανάπτυξη του Δικεφάλου, μία ομάδα που έτρεξε στην κόντρα και παρά το ότι δεν έκανε ιδιαίτερες φάσεις, δικαιολόγησε την καλή της πορεία.

2) Τη νέα μεγάλη κοιλιά στην απόδοση της ομάδας, που και πάλι ξεκίνησε καλά, τελείωσε καλούτσικα το παιχνίδι, αλλά από το 20΄ μέχρι το 65΄ παραπατούσε και δεν ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο.

3) Την κακή εμφάνιση σημαντικών του ποδοσφαιριστών, όπως ο Αθανασιάδης (που και πάλι δεν τροφοδοτήθηκε), ο Μακ, ο Πέλκας, ο Λέοβατς και φυσικά του Τζιόλη, που είναι φανερά ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα. Επί προσθέτως χτύπησε ο Γκολάσα, ενώ κάτι δεν πάει καλά και με τον Βίτορ.

4) Την κακή του ψυχολογία από το γκολ του Οικονόμου, μετά από μια προβληματική κίνηση του Γλύκου, ο οποίος σε εκτέλεση φάουλ, άφησε την δική του γωνία!

5) Ο Δικέφαλος τα κατάφερε και απέναντι στον διαιτητή Βάτσιο, ο οποίος ήθελε να δείξει ότι πάει στην Τούμπα και μπορεί να παίξει κόντρα τον ΠΑΟΚ. Το είδαμε και αυτό από έναν διαιτητή που έπαιζε τον ΠΑΟΚ σαν… τον Αγροτικό Αστέρα και τον Πανιώνιο σαν τον Ολυμπιακό! (Μάλλον του είπαν ότι έτσι θα πάει μπροστά…).

Παρά τις τρεις συνεχόμενες νίκες ο ΠΑΟΚ δεν πείθει ακόμη ότι ξεπέρασε την κρίση του, αλλά αν τελειώσει τη χρονιά με νίκες επί Λεβαδειακού και Πλατανιά, τότε θα μπει με καλές προϋποθέσεις στον κρίσιμο δεύτερο γύρο. (Μεσολαβεί βέβαια η δύσκολη βραδιά στη Γερμανία κόντρα στη Ντόρτμουντ, όπου έρχεται δοκιμασία…).

* Κατά τα άλλα ένας ακόμη διαιτητής αδίκησε την προσπάθεια που κάνει ο Θρύλος… Θα πρέπει να καταλάβει ο κάθε Καλογερόπουλος, πώς ότι και αν έγινε στο παρελθόν, όπως και αν έγινε διεθνής, ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΔΕΝ έχει ανάγκη τέτοια πέναλτι. Η χθεσινή απόφαση, αλλά και αυτή του Κύζα την περασμένη εβδομάδα, αποτελούν προβοκάτσια με στόχο να μειωθούν οι μεγάλες επιτυχίες του μόνιμου και καθαρού πρωταθλητή. Ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε τον Πανθρακικό, αλλά και τον Αστέρα ΚΑΙ χωρίς αυτά τα πέναλτι.

Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα αήττητος και δεν χρειάζεται τέτοιες βοήθειες. Όλοι αυτοί οι «στημένοι» -από τα γνωστά κέντρα διαιτητές- που θέλουν να πλήξουν τον Ολυμπιακό, δίνοντας δικαιώματα στην φίλαθλη Ελλάδα, θα πάρουν την απάντηση που πρέπει σύντομα… Και τέλος, όλοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο πρόεδρος επενδύει στο ποδόσφαιρο και κανείς δεν μπορεί να βάζει τέτοιου είδους εμπόδια στην πορεία του Ολυμπιακού…

ΥΓ: Αφού ο Ολυμπιακός κέρδισε την Άρσεναλ, φυσικά δεν υπάρχει καμία εγκληματική οργάνωση… - Καλά τα έγραψα; Αυτό δεν είναι τώρα το παραμύθι; Έτσι δεν «λένε» οι διάφοροι επίσημοι και ανεπίσημοι εκπρόσωποι (χρόνια πολλά για χθες στον άνθρωπο που κατ’ εξοχήν εκπροσωπεί και χαρακτηρίζει αυτό τον σύλλογο) τώρα στις… δύσκολες περιπτώσεις που πρέπει να υπερασπιστούν τις ντροπές αυτής και της περασμένης εβδομάδας;

Για να μην τα γράφουν αυτοί, ας γλεντήσουμε εμείς την κατάσταση και μαζί όλους τους τιποτένιους (σε κάθε τομέα) που υποκύπτουν ακόμη στο σύστημα και παρά τις δεκάδες διώξεις της δικαιοσύνης και τις δίκες που κάποτε (δεν μπορεί) θα γίνουν, συνεχίζουν να στηρίζουν ότι πιο σάπιο και βρωμερό βιώνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο από καταβολής του.

* Και ο Ηρακλής πάντως κέρδισε (και) τον διαιτητή που το "πήγε" μέχρι ενός σημείου… Για τον Ηρακλή βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι επιβραβεύεται η στήριξη στον προπονητή του. Και όταν αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα, πρέπει να αναφέρεται και μάλλον να επιβραβεύεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.