Φορτούνης: «Να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία»!

Δημήτρης Τομαράς
Φορτούνης: «Να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία»!

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης είναι πλέον ένα γνώριμο πρόσωπο στο Νησί με την Mirror να του αφιερώνει ολόκληρη στήλη και τον ίδιο να μιλάει για το ματς της χρονιάς με την Άρσεναλ!

Είναι ένας παίκτης που έχει κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στους Άγγλους. Ότι και εάν κάνει σε Champions League ή στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο. Η Τότεναμ άρχισε πρώτη απ' όλες να... ψάχνεται αλλά έχουν ακολουθήσει και άλλες ομάδες. Ακόμα και η Άρσεναλ έστρεψε το... βλέμμα της προς εκείνον. Ο Κώστας Φορτούνης είναι το next best thing από τους Έλληνες του Ολυμπιακού και ένας κομβικός παίκτης για τους πρωταθλητές Ελλάδας στην Ευρώπη.

Η Mirror επέλεξε να του αφιερώσει μία στήλη της για τον αγώνα με την Άρσεναλ, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να κάνει και τα σχόλιά του για την αναμέτρηση.

«Είναι το παιχνίδι που όλοι περιμέναμε. Θα είναι ένα ματς με πολύ πάθος και θα είναι δύσκολο. Όμως πιστεύω ότι έχουμε το πλεονέκτημα γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας και μπροστά στους οπαδούς μας. Η Άρσεναλ από την άλλη δεν έχει πάει τόσο καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος αλλά θέλει να γυρίσει την κατάσταση. Έχει πολύ επικίνδυνους επιθετικούς παίκτες και μπορεί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το σταματήσουμε αυτό», τόνισε αρχικά ο Φορτούνης.
Στην συνέχεια μίλησε και για το 2-3 στο Emirates: «Σίγουρα η νίκη μας στο Λονδίνο ήταν μία από τις μεγαλύτερες βραδιές στην ιστορία του κλαμπ. Ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε κερδίσει ποτέ στην Αγγλία. Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αν προκριθούμε, μπορούμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία για την ομάδα μας».
Πως όμως αξιολογεί εκείνος και οι συμπαίκτες του αυτό το καθεστώς πίεσης; «Σίγουρα είναι μία δύσκολη κατάσταση. Ξέρουμε ότι όλος ο πλανήτης βλέπει το Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε αν προκριθούμε στον επόμενο γύρο θα κάνουμε ευτυχισμένη την χώρα και τους οπαδούς μας»
Τέλος, για τις πολλές απουσίες της Άρσεναλ και ειδικά απώλειες σαν αυτές των Καθόρλα και Σάντσες ο άσος του Ολυμπιακού δήλωσε: «Η Άρσεναλ θα παίξει χωρίς μερικούς πολύ σημαντικούς παίκτες και το ξέρουμε αυτό. Όμως έχει πολλούς καλούς παίκτες, οπότε όποιος και αν παίξει εναντίον μας θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι για να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα