Πογιέτ: «Θέλω γρήγορους τον Ιανουάριο»

Πογιέτ: «Θέλω γρήγορους τον Ιανουάριο»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μετά το 3-0 επί της Καλλονής, το οποίο τον άφησε ικανοποιημένος.

Πογιέτ: «Θέλω γρήγορους τον Ιανουάριο»

Η Ενωση έκανε το καθήκον της στο ΟΑΚΑ και ο Ουρουγουανός ήταν χαρούμενος μετά την λήξη, εξηγώντας το γιατί. «Πρώτα απ' όλα θέλω να δηλώσω χαρούμενος γιατί πήραμε μία απόφαση να παίξουμε με δυο επιθετικούς και σκόραραν και οι δυο. Ήταν πάρα πολύ βασικός να μπορέσουμε να παίξουμε με δεύτερο επιθετικό για να δούμε πως θα λειτουργήσει αυτό το σύστημα. Αν και το παιχνίδι έληξε με 3-0 έχουμε πολλά ακόμη να διορθώσουμε. Πιστεύω, ότι το 4-3-3 που προτιμώ είναι λίγο πιο εύκολο για τους παίκτες και πρέπει να συνεχίσουμε να το δουλεύουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχώς έχουμε τώρα μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα σημαντικό παιχνίδι που έρχεται», είπε ο Πογιέτ στη συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν προβληματίστηκε λόγω των αρκετών ευκαιριών της Καλλονής στο δεύτερο 45λεπτο.

«Υπήρξαν κάποιες στιγμές κλειδιά. Και στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες να κάνουμε ένα τρίτο, ένα τέταρτο ή ένα πέμπτο γκολ. Αυτό που με προβλημάτισε πιο πολύ στις φάσεις της Καλλονής είναι το πώς δημιουργήθηκαν οι φάσεις. Θέλω να δω το βίντεο να το ξεκαθαρίσω. Αν δεν κάνω λάθος ήταν από στημένες φάσεις. Άρα να δούμε τι έφταιξε».

Κάπου εκεί, η συζήτηση πήγε στα μεταγραφικά και ο Πογιέτ ήταν σαφής, λέγοντας ότι «από τη δική μου οπτική θα ήθελα να αποκτήσουμε παίκτες με μεγαλύτερη ταχύτητα, όσον αφορά την επίθεση. Καθαρά γρήγορους παίκτες. Σε παιχνίδια που χρειάζεται η αντεπίθεση και μας αφήνει χώρο ο αντίπαλος, εκεί θέλει ταχύτητα».

Τέλος, αναφορικά με τον Μάνταλο, ο οποίος ήταν εκτός 11άδας και πέρασε ως αλλαγή, ο Ουρουγουανός τεχνικός είπε πως «ήταν καθαρά απόφαση τακτικής από τη δική μου την πλευρά. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας ο Μάνταλος. Μου κόστισε πολύ να πάρω αυτή την απόφαση. Αν για παράδειγμα δε λειτουργούσε αυτό το σύστημα, η ευθύνη θα ήταν καθαρά δική μου».

Best of internet