Σαββίδης: «Να ταιριάζουν στο DNA του ΠΑΟΚ»

Σαββίδης: «Να ταιριάζουν στο DNA του ΠΑΟΚ»

Σαββίδης: «Να ταιριάζουν στο DNA του ΠΑΟΚ»

Ο Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο μίλησε για την προσπάθεια που κάνει να φέρει κοντά στην ομάδα ανθρώπους που θα ταιριάζουν στην ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚ.  

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αρχικά μίλησε για τις κροτίδες που πετάχτηκαν στο γήπεδο και είχε ως αποτέλεσμα να διακοπή για λίγα λεπτά το παιχνίδι.  «Όταν κερδίζει η ομάδα όλα είναι καλά. Σήμερα εγώ όμως είδα κάποια μικροέκτροπα από την κερκίδα και δε μου άρεσαν».

Για την προσθήκη στο Δ.Σ. ανθρώπων όπως ο Κούδας και ο Βεζυρτζής είπε: «Κάποτε υπήρχε η αποχώρηση του Τζανδάρη, ο οποίος μου είπε ότι δεν ήθελε να παίξει στον ΠΑΟΚ. Για μένα ήταν θέμα. Ότι κάνουμε λάθος. Για αυτό εγώ ψάχνω πάντα ανθρώπους για να διαμορφώσουμε το DNA του ΠΑΟΚ. Μπορεί να φύγουν σε άλλες ομάδες, σε άλλες χώρες, αλλά το να λένε ότι δε θέλουν να είναι στην οικογένεια μου, εγώ το αξιολογώ. Ποτέ δε θα σταματήσω αυτές τις αποφάσεις. Και ο Κούδας θα είναι στην ΠΑΕ».

Για την τοποθέτηση του Γιώργου Κούδα ότι «βάζει λεφτά σε βαρέλι δίχως πάτο», σχολίασε: «Το θέμα είναι ότι εμείς καταστρέψαμε αυτό τον πάτο. Εγώ αντιλαμβανόμουν ότι μέχρι να φτάσουν στον πάτο, πρέπει να ξοδέψω όχι ένα ποσό που δε θέλω να το ανακοινώσω, αλλά ότι πρέπει να ξοδέψω. Αν σκεφτόταν κάποιος ότι θα βάλω 10-15 εκατομμύρια για να το διαμορφώσω, έκανε λάθος. Θέλω να πω ότι μέχρι και σήμερα, για την εξασφάλιση του μπάτζετ που είχα στο μυαλό μου, ακόμα δεν έχει ξοδευτεί το ποσό που θέλω. Και δε νομίζω ότι είμαι εύκολα αναγνώσιμος. Θα το αξιοποιήσω αυτό. Κάποιοι δημοσιογράφοι, πάνω στην ανάγκη να στηρίζουν τα πράγματα, γράφουν, αλλά το 90% αυτών που γράφουν εγώ δεν το γνωρίζω. Γράφουν σα να έχουν αποκωδικοποιήσει τη σκέψη μου. Ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά ανοικτή ομάδα και μπορείτε να λαμβάνετε πραγματικές πληροφορίες από την ΠΑΕ. Κάποια στιγμή, σε θέματα, μπορεί να έχουν ή να μην έχουν δίκιο. Με παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτούν: «Μπορούμε να συναντηθούμε σήμερα το βράδυ;». Και τους απαντώ: «Είστε στη Μόσχα;». Και μου λένε «Μα οι εφημερίδες γράφουν ότι είστε στη Θεσσαλονίκη»… Έχουμε πραγματικά πολλά προβλήματα και αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που θέλει ο φίλαθλος, δηλαδή το αποτέλεσμα, που το θέλει τώρα.

Η μεγάλη ομάδα, δε μπορεί να χτιστεί μόνο με τη νίκη στον αγωνιστικό χώρο. δημιουργείται κάποια φιλοσοφία, εμείς βρισκόμαστε στην αναζήτηση της φιλοσοφίας. Για τον κύριο Κούδα; Τι περιμένετε από μένα; Έπρεπε να γυρνάω τη Θεσσαλονίκη και να ρωτάω για το καθέναν, αν είναι ΠΑΟΚτσής, αν είναι καθαρός; Ποιος από εσάς ήρθε σε μένα και μου είπε ότι εγώ είμαι στρατιώτης του ΠΑΟΚ και θέλω να βοηθήσω στους στόχους του; Για ποιο λόγο λέτε ότι ο Σαββίδης δεν αναζητά πρόσωπα;» 

Για τη μεταγραφική περίοδο που έρχεται είπε: «Θα ακούσω τους διευθυντές μου. Έχουν αλλάξει λίγο οι στόχοι. Ήμουν πεπεισμένος ότι θα πάρουμε κάποιες νίκες στο Europa League αλλά Δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Το μόνο που μπορώ να πω ότι ο δικός μας προϋπολογισμός είναι πολύ πιο ψηλός από τα αποτελέσματα που έχουμε. Και δεν είμαι πεπεισμένος ότι το μπάτζετ του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας. Είναι λίγο μεγαλύτερο».
 

 

Best of internet