Τούντορ: «Αν μπορούσα θα έκανα επτά αλλαγές»

Απόστολος Παγώνης
Τούντορ: «Αν μπορούσα θα έκανα επτά αλλαγές»

bet365

Ο Ιγκορ Τούντορ μίλησε για το άγχος που είχε ο ίδιος, για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, αλλά και για την ψυχολογία των παικτών του που όπως είπε δεν ξέρει τι προκαλεί αυτό το μπλοκάρισμα

Στη συνέντευξη Τύπου ο Κροάτης τεχνικός αρχικά είπε τα εξής: «Σήμερα ήμουν αρκετά αγχωμένος και ίσως πρέπει να μάθω να διαχειρίζομαι καλύτερα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πήραμε, γιατί έπρεπε να δείξουμε ότι επανερχόμαστε στο σωστό δρόμο. Είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη, μπορεί να μην παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και κάποιοι από τους παίκτες μας να μην έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης αλλά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για τις διακυμάνσεις στην απόδοση των παικτών του μέσα στον αγώνα: «Η αλήθεια είναι ότι βλέπω μία ψυχολογική πίεση, ένα ψυχολογικό μπλοκάρισμα στους παίκτες μου αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Έχουμε μία διαφορετική εικόνα στους αγώνες σε σχέση με τις προπονήσεις. Δεν ξέρω τι το προκαλεί αυτό, αλλά σήμερα ήταν κάτι το οποίο δεν μας άφηνε να παίξουμε όσο καλά μπορούσαμε».

Για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ έχει αφήσει πίσω του το κακό διάστημα που προηγήθηκε: «Δε θέλω να σκέφτομαι περί κρίσης. Αυτό που μετράει είναι οι τρεις νίκες που πήραμε τις τελευταίες ημέρες. Είμαστε πλέον και βαθμολογικά κοντά στη 2η θέση, που είναι και ο στόχος μας. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στους αγώνες βλέπω ότι κάποιοι παίκτες είναι σαν να... κοιμούνται μερικές φορές και πρέπει να ανέβουν στην πορεία».

Για τις αλλαγές που έκανε σήμερα: «Η αλήθεια είναι ότι στο ημίχρονο θα ήθελα να αντικαταστήσω 7-8 παίκτες, με αυτό το σκεπτικό πήγα στο αποδυτήρια. Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι δεν μπορούσαμε να κυριαρχήσουμε στον χώρο του κέντρου. Ξεκινήσαμε με τον Γκολάσα και τον Πέλκα για να έχουμε έναν παίκτη παραπάνω, αλλά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και να ελέγξουμε το ρυθμό. Δεν θέλω να είμαι κριτικός σήμερα, γιατί αξίζαμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ αλλά είναι φυσιολογικό ως προπονητής να θέλω πάντα το καλύτερο από τους παίκτες μου».

Για τον Τζαβέλλα είπε: «Ήταν πολύ καλός και στο παιχνίδι του Κυπέλλου και γενικότερα όταν είναι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Εχει ίσως ένα πρόβλημα συγκέντρωσης και όταν τη χάνει αυτή τη συγκέντρωση δεν είναι ο ίδιος παίκτης. Τώρα γνωρίζω ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να του το υπενθυμίζω για να έχουμε έναν πολύ σημαντικό παίκτη για εμάς».

Για τον Τέρι Αντόνις και το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής: «Ο Αντόνις στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιξε 20 λεπτά και δυστυχώς κάποιοι πρέπει να μείνουν έξω. Υπάρχει πάντα συζήτηση για το αν είναι καλό να έχεις 5-6 παίκτες με ίδια ή διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εγώ επιλέγω το δεύτερο. Έχουμε αρκετούς παίκτες σε αυτή τη θέση στο ίδιο επίπεδο, οπότε πρέπει να διαλέξουμε κάποιους από αυτούς».

Για την απόδοση των παικτών του και την κούραση: «Είδα αρκετούς παίκτες να είναι κουρασμένοι. Περίμενα περισσότερα, να είμαστε πιο επιθετικοί για αυτό και στο ημίχρονο επικεντρώθηκα κυρίως στα τρεξίματα μας και στον τρόπο που αμυνόμασταν. Ξεκίνησε νωρίς η σεζόν, δώσαμε αρκετά παιχνίδια αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Αν είναι δυνατόν να πάρουμε όλες τις νίκες μέχρι τη διακοπή και μετά να έχουμε μία εβδομάδα να ξεκουραστούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα