Βεζυρτζής: «Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν είχε τέτοια δυναμική»

Σταύρος Σουντουλίδης
Βεζυρτζής: «Ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν είχε τέτοια δυναμική»

bet365

Ο Νίκος Βεζυρτζής πιάνει δουλειά από τη Δευτέρα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την προγραμματισμένη Γ.Σ. και το νέο ραντεβού του σήμερα με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο από την προεδρική σουίτα μαζί με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ενώ μετά το τέλος του αγώνα είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τους Ιάκωβο Αγγελίδη και τον Φρανκ Άρνεσεν.

«Θα τα δούμε όλα από αύριο, δεν είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί», απάντησε ο κ. Βεζυρτζής αποχωρώντας από την Τούμπα, μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε αναφορικά με τον ρόλο που θα έχει από τη Δευτέρα και μετά στην ομάδα.

«Οπωσδήποτε για τη μέχρι τώρα πορεία κάτι φταίει. Μπαίνοντας στην ομάδα πρέπει να ψάξουμε και να βρούμε αυτό που φταίει και αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ και να το διορθώσουμε. Τη δυναμική που έχει σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν την είχε ποτέ την ιστορία του. Όταν αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές έχεις έναν επενδυτή και είσαι το πιο αξιόπιστο σωματείο στην Ελλάδα, κάτι είναι αυτό που φταίει και δεν μας έχει ανεβάσει ακόμη σαν ομάδα και θα ψάξουμε να το βρούμε», υποστήριξε ο εορτάζον σήμερα Νίκος Βεζυρτζής, που μετά την Γ.Σ. της Δευτέρας θα πιάσει και επίσημα δουλειά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα