Το σχόλιο του Ανρί για το Ολυμπιακός - Άρσεναλ

Κώστας Ζάλιαρης
Το σχόλιο του Ανρί για το Ολυμπιακός - Άρσεναλ

bet365

Μέσω στήλης που διατηρεί στην εφημερίδα «Sun», ο Τιερί Ανρί σχολίασε το κρίσιμο παιχνίδι της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό και υποστήριξε ότι παρά τις απουσίες, οι υπόλοιποι παίκτες του λονδρέζικου συλλόγου πρέπει να σταθούν στο ύψος τους...

Ο θρύλος των «κανονιέρηδων» που απολαμβάνει τη ζωή ως τηλεοπτικός σχολιαστής αγώνων, ασχολήθηκε στη σημερινή του στήλη στη γνωστή βρετανική εφημερίδα με τα... κατορθώματα των αγγλικών ομάδων στο Τσάμπιονς Λιγκ και την αδυναμία των τριών εκ των τεσσάρων να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση, πέρα από τη Μάντσεστερ Σίτι που βρίσκεται στους «16» της διοργάνωσης.

Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της Νιούκαστλ απόψε και η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμα σου αν ο Κουτίνιο πετύχει το πρώτο τέρμα του αγώνα.

Γράφοντας, λοιπόν, για την αποστολή της Άρσεναλ στο Φάληρο την προσεχή Τετάρτη, αναφέρει:

«Το πιο δύσκολο έργο απ' τις υπόλοιπες, το έχει η Άρσεαναλ που γνωρίζει ότι θέλει νίκη είτε με 2-0, είτε με τρία ή περισσότερα γκολ στην επίθεση. Σίγουρα έχει τα προβλήματα των τραυματιών που είναι πολύ σημαντικές απώλειες, ωστόσο, οι υπόλοιποι παίκτες πρέπει να σταθούν στο ύψος τους και να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους... Κανονικά θα έπρεπε να έχει πάρει την πρόκριση η ομάδα και αν τελικά αποτύχει, τότε δεν θα υπάρχει κανείς να του ρίξουν το φταίξιμο οι παίκτες, πέρα από τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Είναι πολύ σημαντικό και θετικό το γεγονός πως η Άρσεναλ ξέρει τι πρέπει να πάρει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ότι δεν εξαρτάται από άλλο αποτέλεσμα στο άλλο ματς. Μπορεί να κάνει αυτό που πρέπει δίχως να την απασχολεί οτιδήποτε άλλο, οπότε θα είναι συγκεντρωμένη. Είναι απλή η δουλειά... Βγείτε στο γήπεδο και παίξτε επίθεση! Επίθεση, επίθεση! Είτε θα πάρετε τη νίκη και την πρόκριση, είτε θα πάτε στο Γιουρόπα Λιγκ...».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα