Πήρε το «ok» για το γήπεδο στο Μαϊάμι ο Μπέκαμ!

Κώστας Ζάλιαρης
Πήρε το «ok» για το γήπεδο στο Μαϊάμι ο Μπέκαμ!

bet365

Η διοργανώτρια αρχή του MLS ενέκρινε το πλάνο του Ντέιβιντ Μπέκαμ για την ανέγερση γηπέδου στο Μαϊάμι, στο γενικότερο πλαίσιο ίδρυσης μιας νέας ομάδας, της οποίας θα είναι το μεγάλο αφεντικό!

Ο «Μπεκς», εδώ και χρόνια, από τότε που έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, αγάπησε το Μαϊάμι και από την ημέρα της απόσυρσής του από την ενεργό δράση, σκεφτόταν να βοηθήσει σημαντικά το MLS, που ήδη γνωρίζει ανάπτυξη.

Στόχος του ήταν η δημιουργία ενός νέου ποδοσφαιρικού συλλόγου με έδρα στο Μαϊάμι, ωστόσο, η υπόθεση κολλούσε και σταματούσε στο θέμα της εύρεσης τοποθεσίας για την ανέγερση του γηπέδου στο οποίο θα αγωνίζεται η ομάδα.

Η διοργανώτρια αρχή του MLS, φέρεται να έχει δώσει πλέον το «ok» για το σχέδιο του γηπέδου που παρουσίασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ για το Overtown του Μαϊάμι, στην τέταρτη προσπάθεια που κατέβαλε η νομική ομάδα του Άγγλου σούπερ σταρ!

«Είμαστε υποστηρικτές των ιδεών και του πλάνου του και θέλουμε να δουλέψουμε μαζί του για το καλό του ποδοσφαίρου των ΗΠΑ. Είθε να ολοκληρωθούν όσο πιο άμεσα γίνεται τα σχέδιά του» είπε ο επίτροπος του MLS, Ντον Γκάρμπερ.

 

Τελευταία Νέα