Η... περίεργη ερώτηση στον Μουρίνιο από δημοσιογράφο-θαυμαστή!

Η... περίεργη ερώτηση στον Μουρίνιο από δημοσιογράφο-θαυμαστή!

Κώστας Ζάλιαρης
Η... περίεργη ερώτηση στον Μουρίνιο από δημοσιογράφο-θαυμαστή!

bet365

Προ μεγάλης εκπλήξεως βρέθηκαν άπαντες, μαζί και ο Ζοσέ Μουρίνιο, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) της Τσέλσι από τη Μπόρνμουθ, όταν δημοσιογράφος φανέρωσε τον θαυμασμό του προς τον «special one» και τα... μπλε συναισθήματά του.

Σύμφωνα με όσους ήταν παρόντες στην αίθουσα Τύπου του «Στάμφορντ Μπριτζ», λίγη ώρα μετά το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου και με τον Πορτογάλο κόουτς να ψάχνει τα αίτια του νέου αρνητικού αποτελέσματος για να δώσει τη δική του εκτίμηση των γεγονότων, ένας μη Βρετανός δημοσιογράφος, ρώτησε:

«Ζοσέ, μήπως υπάρχει κάτι που να μπορούμε να κάνουμε ή να πούμε εμείς οι δημοσιογράφοι για το καλό της Τσέλσι;» για να... παγώσουν άπαντες και ο κόουτς των «μπλε» να δηλώσει κατηγορηματικά «Όχι, δεν γίνεται κάτι τέτοιο...».

Σύμφωνα, πάντα, με τα όσα έγραφαν οι Βρετανοί δημοσιογράφοι για εκείνον τον τύπο, φέρεται να είχε ... φωτογραφία του Μουρίνιο στην επιφάνεια εργασίας του i-pad που είχε μαζί του!

Ο επαγγελματισμός... πήγε περίπατο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα