Όταν η Τσέλσι «πόνεσε» ξανά εντός έδρας από νεοφώτιστη... (vids)

Όταν η Τσέλσι «πόνεσε» ξανά εντός έδρας από νεοφώτιστη... (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Όταν η Τσέλσι «πόνεσε» ξανά εντός έδρας από νεοφώτιστη... (vids)

bet365

Έχουν περάσει κάτι περισσότερο από 14,5 χρόνια από την τελευταία φορά που η Τσέλσι υπέστη εντός έδρας ήττα από νεοφώτιστη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην αναμέτρηση με τη Μπόρνμουθ!

Οι «cherries», που έχουν δεχθεί απανωτά... χτυπήματα με σοβαρούς τραυματισμούς παικτών στους οποίους υπολόγιζαν προκειμένου να καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, έκαναν το «μπαμ» στην 15η αγωνιστική της φετινής Πρέμιερ Λιγκ με το τελικό 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αν και με γκολ οφσάιντ, ο Μάρεϊ, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο 99'' προτού σκοράρει με κεφαλιά, οι νεοφώτιστοι υποχρέωσαν τους Πρωταθλητές στην 8η φετινής τους ήττα και τους άφησαν στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, κάνοντας τον Ζοσέ Μουρίνιο να δηλώσει πως πλέον, ίσως είναι πολύ μακριά η πρώτη τετράδα και θα πρέπει η ομάδα του να συμβιβαστεί με την προσπάθεια κατάληψης μιας θέσης που θα δίνει εισιτήριο... Γιουρόπα Λιγκ!

Η Μπόρνμουθ, πέτυχε κάτι που η Τσέλσι είχε να ... πάθει από τον Απρίλη του 2001, δηλαδή, κάτι περισσότερο από 14,5 χρόνια νωρίτερα!

Πιο συγκεκριμένα, στις 21/4 του 2001, η νεοφώτιστη, τότε, Τσάρλτον, είχε επικρατήσει κι εκείνη με σκορ 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» χάρη σε γκολ του Σον Μπάρτλετ από «ριμπάουντ», έπειτα από λάθος εκτίμηση του Κάρλο Κουντιτσίνι σε σουτ που έγινε προς την εστία του λίγο έξω από την περιοχή! Αυτή, ήταν και η μοναδική καλή στιγμή των φιλοξενούμενων σε ολόκληρο το παιχνίδι!

Αξίζει να σημειωθεί, πως όπως φέτος που η ήττα από τη Μπόρνμουθ σημειώθηκε στις 5/12, ίδια ακριβώς μέρα, το 2001, η Τσάρλτον πέρασε ξανά με νίκη και με το ίδιο σκορ από την έδρα της Τσέλσι, πετυχαίνοντας γκολ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, αφήνοντας... άπαντες ξερούς!

Δείτε τα βίντεο:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα