Βενγκέρ: «Όχι τέλειοι, αλλά δυνατοί»

Gazzetta team
Βενγκέρ: «Όχι τέλειοι, αλλά δυνατοί»

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ ξεκαθάρισε πως η Άρσεναλ μπορεί να μην βρέθηκε στο καλύτερό της βράδυ, αλλά έδειξε πνευματική δύναμη για να φτάσει στην νίκη με τη Σάντερλαντ.

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς απόψε γιατί ερχόμασταν από τρία άσχημα αποτελέσματα. Είχαμε χάσει μόνο ένα ματς, αλλά ήταν νομίζω ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς σήμερα, ψυχολογικά, γιατί δεν κερδίσαμε, γιατί είχαμε χάσει σημαντικούς παίκτες και έπρεπε να δείξουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε» δήλωσε αρχικά ο Αλσατός, προσθέτοντας: «Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο ημίχρονο κόντρα σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, που ήταν επικίνδυνη στην αντεπίθεση. Στο δεύτερο μέρος νομίζω ότι δείξαμε πνευματική δύναμη και πάθος στο παιχνίδι μας, ενώ ήμασταν και πιο οξυδερκείς. Δεν ήταν όλα τέλεια φυσικά, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα μετά το γκολ που δέχθηκε πριν το ημίχρονο και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στο δεύτερο 45λεπτο».

Ερωτηθείς για τις σκέψεις του στο ημίχρονο, εξήγησε: «Σκέφτηκα ότι ήταν σημαντικό να μην χάσουμε την ψυχραιμία μας. Η Σάντερλαντ ήταν επικίνδυνη με τον Φλέτσερ και τον Γουάτμορ και τα μπακ της θα μπορούσαν να μας εκθέσουν. Ήταν σημαντικό να μην δεχθούμε και δεύτερο γκολ και πιστεύω ότι ήταν επίσης σημαντικό να ελέγξουμε το κέντρο τους, τους Τοϊβόνεν και Εμβιλά και να βρούμε τους χώρους πίσω από την άμυνά τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα