Τσόρι: «Κάνουμε πολύ καλή σεζόν, αισιόδοξος για Άρσεναλ»

Δημήτρης Τομαράς
Τσόρι: «Κάνουμε πολύ καλή σεζόν, αισιόδοξος για Άρσεναλ»

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έκανε λόγο για μία πολύ καλή ερυθρόλευκη σεζόν και εξέφρασε την πίστη του και την αισιοδοξία του για το ματς με Άρσεναλ.

Ο Τσόρι τόνισε στη NOVA για:

Το παιχνίδι στην Κομοτηνή: Πιστεύω πως ο αντίπαλος αξίζει συγχαρητήρια. Έκανε ένα πολύ καλό ματς. Προσπάθησε πολύ. Μας μένει μία πικρή γεύση από το τέλος του ματς που δεχθήκαμε το τρίτο γκολ.

Το σχόλιο του Ελευθερόπουλου για τον Ολυμπιακό: Είναι δύσκολο να συγκρίνεις τις ομάδες αλλά φέτος πιστεύω πως κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά, που είναι αποτέλεσμα πολύ σκληρής δουλειάς και προσπάθειας.

Την συνέχεια: Η ομάδα προσπαθεί πάρα πολύ. Η ομάδα είναι πολύ προσηλωμένη στον στόχο της και τα δίνει πάντα όλα. Αυτό που είναι που μετράει.

Την Άρσεναλ και το εάν αισιοδοξεί και το μήνυμά του στον κόσμο: Σαφέστατα. Πάντα είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Καλύτερα πρώτα να παίξουμε και να αποδείξουμε εκεί το τι μπορούμε να κάνουμε και μετά να μιλήσουμε (σ.σ. για το μήνυμά του στον κόσμο).

Αναλυτικά:
- Θα θέλαμε τα σχόλιά σου για έναν αντίπαλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-4 αλλά δεν τα παράτησε και γενικότερα σας δυσκόλεψε πολύ.
«Ήταν ένα δύσκολο ματς. Ο αντίπαλος πάλεψε πολύ. Αξίζει συγχαρητήρια. Έκαναν καλό ματς. Έπρεπε να προσπαθήσουμε πολύ για να κερδίσουμε. Μας αφήνουν λίγο πικρή γεύση τα τελευταία λεπτά του ματς. Πρέπει να το προσέξουμε πολύ αυτό».
- Ο προπονητής του Πανθρακικού είπε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας; Πώς αισθάνεσαι γι' αυτό;
«Είναι δύσκολο να συγκρίνεις διαφορετικές ομάδες από διαφορετικές εποχές. Πραγματικά φέτος είμαστε πολύ καλά. Παίζουμε καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι αποτέλεσμα θυσίας, προσπάθειας και σκληρής δουλειάς».
- Κάνατε ρεκόρ στις νίκες. Πες μας δυο λόγια γι' αυτό.
«Θα πω αυτό που λέω πάντα. Η ομάδα προσπαθεί πολύ. Είμαστε αφοσιωμένοι σε κάθε προπόνηση και κάθε αγώνα. Αυτό μετράει και φέρνει τα αποτελέσματα».
- Είσαι αισιόδοξος για τον... τελικό με την Άρσεναλ;
«Φυσικά. Πάντα είμαι αισιόδοξος. Εμπιστεύομαι απόλυτα την ομάδα μου».
- Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;
«Καλύτερα να παίξουμε και να... πούμε ό,τι έχουμε να πούμε μέσα στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα