Παράσχος: «Όχι όνειρα για πλέι οφ»

Νίκος Τσιώκος
Παράσχος: «Όχι όνειρα για πλέι οφ»

bet365

Χαμηλά κρατάνε τους τόνους στον Πλατανιά, παρά το γεγονός ότι οι Χανιώτες έχουν βρεθεί στο -3 από τα πλέι οφ, με τον Παράσχο να τονίζει ότι δεν κάνουν όνειρα και πως πρέπει πρώτα να ξεμπερδέψουν με την παραμονή.

Τρώγοντας, λένε, ανοίγει η όρεξη! Ή μήπως όχι; Ο Πλατανιάς κάνει καλή σεζόν μέχρι τώρα και δείχνει να ξεμπερδεύει νωρίς με την υπόθεση παραμονή, τη στιγμή που η νίκη του στα Πηγάδια τον έφερε στο -3 από την πεντάδα και τα πλέι οφ.

Ωστόσο, οι Χανιώτες κρατάνε χαμηλά τους τόνους, με τον Γιώργο Παράσχο να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν κάνουν όνειρα και πως προέχει η μάχη της παραμονής, παρά το ότι έχουν ξεφύγει στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού. «Δεν κάνουμε όνειρα εμείς τώρα για πλέι οφ, κάτι το οποίο μας εμφανίστηκε ξαφνικά.

Ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους κι από εκεί και πέρα ας δουλεύουμε με τον τρόπο που δουλεύουμε και θα δείξει η συνέχεια. Νομίζω ότι κάποιες ομάδες που είναι κάτω από την πέμπτη θέση δεν θα έχουν αυτή την πορεία που έχουν τώρα, θα έχουν ένα διαφορετικό, ας πούμε, πρόσωπο.

Ας ξεκαθαρίσουμε εμείς την παραμονή μας σχεδόν από τον πρώτο γύρο και από εκεί και πέρα βλέποντας και κάνοντας», ήταν τα πρώτα λόγια του. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ματς με την Ξάνθη και έκανε λόγο για δίκαιη νίκη. «Νομίζω ότι κερδίσαμε δίκαια αυτό το παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι πραγματικά και στα 93 λεπτά και δεν επιτρέψαμε σε καμία στιγμή στον αντίπαλο να κινηθεί επικίνδυνα στην εστία μας.

Γενικότερα πιστεύω ότι κοντρολάραμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκειά του και ειδικότερα στο χώρο του κέντρου όπου είχαμε ηρεμία, μπορέσαμε και προχωρήσαμε τη μπάλα και βγάλαμε και πάρα πολύ καλές επιθέσεις. Εάν δε στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο ατομιστές και δεν θέλαμε να βάλουμε κάποια γκολ μόνοι μας, κάποιοι παίκτες ήταν υπερβολικοί και πάσαραν στους συμπαίκτες τους, θα μπορούσαμε από τότε να είχαμε ένα μεγαλύτερο σκορ.

Εύχομαι στην Ξάνθη να βρει την ηρεμία και την παλιά της αίγλη, που πιστεύω ότι θα τη βρει γιατί είχε και πολλά προβλήματα με παίκτες, όπως είχαμε κι εμείς με δύο σημαντικές απουσίες. Εύχομαι στην Ξάνθη καλή συνέχεια και νομίζω ότι θα ξαναβρεί το δρόμο της», πρόσθεσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα