Ελευθερόπουλος: «Αυτός ο Ολυμπιακός ο κορυφαίος της τελευταίας 20ετίας»!

Δημήτρης Τομαράς
Ελευθερόπουλος: «Αυτός ο Ολυμπιακός ο κορυφαίος της τελευταίας 20ετίας»!

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος χαρακτήρισε τον φετινό Ολυμπιακό τον κορυφαίο της τελευταίας 20ετίας!
Μετά το τέλος του ματς ο τεχνικός του Πανθρακικού είπε στη NOVA για:
Το παιχνίδι και το πρόσωπο του Πανθρακικού: Τρία γκολ και σήμερα, όπως είχαμε κάνει και με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πήραμε βαθμό. Αυτός ο Ολυμπιακός είναι ο κορυφαίος της τελευταίας 20ετίας. Παίξανε και παιδιά από την Κ20 και κάποιοι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, επειδή είχαμε τραυματισμούς και απουσίες. Σταθήκαμε αξιοπρεπώς αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ελπίζω να το ευχαριστήθηκαν όλοι.
Στην συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε για:
Τον αγώνα: Δύο διαφορετικές εικόνες ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο μέρος. Στο πρώτο κλείσαμε καλά τους χώρους, τα παιδιά λειτούργησαν άψογα στο πλάνο που καταστρώσαμε όλη την εβδομάδα. Παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε να βρει χώρους. Ακόμα και όταν προηγήθηκε βρήκαμε τον τρόπο και ισοφαρίσαμε. Στο δεύτερο μέρος δυστυχώς ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά, βρήκε χώρους.
Κάποια στιγμή το σκορ πήρε διαστάσεις που δεν το αξίζαμε. Παρόλα αυτά η ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα. Δεν παρατάει κανένα παιχνίδι. Ούτε με την ΑΕΚ όταν χάναμε 2-0, ούτε στην Τούμπα όταν χάναμε 3-2. Καταφέραμε και μπήκαμε στο παιχνίδι και προσπαθήσαμε στο τέλος να ισοφαρίσουμε.
Η ουσία είναι ότι η ομάδα έχει βελτίωση σε όλους τους τομείς από παιχνίδι σε παιχνίδι. Δυστυχώς όμως πέρα από τα όμορφα λόγια, βαθμολογικά είμαστε ακόμα αρκετά χαμηλά. Συνεχίζουμε και ελπίζουμε να αξιοποιήσουμε αυτή την βελτίωση με βαθμούς.
Τον κίπερ Αθανασιάδη: Είμαστε ικανοποιημένοι και από τους δύο τερματοφύλακες. Ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες, παίζουν κιόλας. Είναι μία ιδιαίτερη μέρα σήμερα για κάποια παιδιά όπως ο μικρούλης μας ο Ψάλτης που έκανε ντεμπούτο. Για το Σάββα που είναι το δεύτερο παιχνίδι του στην Σούπερ Λίγκα. Προσπαθούμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.
Τον Ηρακλή: Μόνο ο Αντώνης Λαδάκης ίσως προλάβει. Κάνει αγώνα για να επανέλθει στην σωματική του κατάσταση. Δεν ξέρουμε πόσο θα χρειαστεί για να έρθει σε αυτά τα επίπεδα. Του Χασομέρη ακόμα είναι ανοικτό. Περιμένουμε.
Τον Γενάρη και το εάν θα γίνει κουβέντα για τον σχεδιασμό: Θα κάνουμε αύριο. Με τους περιορισμούς που έχουμε πάμε για έναν ποδοσφαιριστή. Εγώ έχω κατασταλάξει καλά στο μυαλό μας, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς εξαρτιόμαστε και από τον Ίγκορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα