Ανησυχία στην Super League

Δημήτρης Τομαράς
Ανησυχία στην Super League

bet365

Η νέα επίθεση στα γραφεία της Super League προκάλεσε ευλόγως έντονες ανησυχίες στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Δεν είναι σοβαρές οι υλικές ζημιές.

Είναι ουσιαστικά η τρίτη φορά που γίνεται επίθεση στα γραφεία της Super League. Αυτήν την φορά - σε αντίθεση με τις υπόλοιπες - στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής (ευτυχώς) δεν υπήρχε κανένας υπάλληλος την ώρα της επίθεσης. Ήταν ευτυχής συγκυρία, καθώς συνήθως τέτοιες ώρες επειδή είναι παραμονές αγωνιστικής πάντα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δουλεύουν στο κτίριο για τις ανάγκες της.

Η μοναδική ουσιαστική ζημιά είναι η τζαμαρία που βρίσκεται αριστερά από την πόρτα της εισόδου ενώ τα συνθήματα στους τοίχους ήδη σβήστηκαν. Δεν καταγράφτηκαν δηλαδή σοβαρές υλικές ζημιές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη ανησυχία στις τάξεις της διοργανώτριας αρχής για αυτές τις... τυφλές επιθέσεις βίας, που μπορούν να βλάψουν την σωματική ακεραιότητα υπαλλήλων ή ανθρώπων της Λίγκας.

Παραμένει άγνωστο το πως θα αξιολογηθεί η πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με την Λίγκα να έχει αφήσει το θέμα στις αστυνομικές αρχές για να βρουν τους δράστες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα