«Φταίνε οι παρέες του Μπενζεμά... »

«Φταίνε οι παρέες του Μπενζεμά... »

Ο Φρέντρικ Γκέρα, ο πρώτος ατζέντης που είχε ποτέ ο Καρίμ Μπενζεμά από την ηλικία των 16, υποστήριξε ότι ο Γάλλος φορ... εκτροχιάστηκε μεγαλώνοντας, λόγω της κακής επιρροής που του ασκείται από τις παρέες του.

«Φταίνε οι παρέες του Μπενζεμά... »

Μιλώντας στην «Equipe» ως άνθρωπος που έχει ζήσει τον διεθνή επιθετικό από νεαρή ηλικία και τον έχει δει να γιγαντώνεται φτάνοντας μέχρι και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γκέρα, αναφέρθηκε στο ζήτημα της συμμετοχής του άλλοτε πελάτη του στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά και τόνισε:

«Δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης που περνάει και που είναι μπλεγμένος... Με το ταλέντο και τις ικανότητές του, θα έπρεπε ν' ασχολείται με τους τρόπους που θα μπορούσαν να τον οδηγήσουν στην κατάκτηση μιας “Χρυσής Μπάλας”. Όταν τον εκπροσωπούσα εγώ, δεν χρειάστηκε να επέμβω ποτέ σε θέματα μη αθλητικού περιεχομένου, γιατί απλά δεν υπήρχαν...

Μεγαλώνοντας, ο Καρίμ σταμάτησε ν' ακούει τους γονείς του και φταίνε οι... κακές παρέες που έχει κάνει για τα όσα περνάει τώρα. Ασκούν πολύ κακή επιρροή πάνω του και δεν το καταλαβαίνει, ειδικά με έναν παιδικό του φίλο που είναι σχέση απόλυτης αγάπης και εμπιστοσύνης, δίχως ωστόσο τα θέματα με τα οποία ασχολούνται να είναι θετικά... Θα πρέπει να το καταλάβει αυτό...». 

Best of internet