Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ 1-2 (vid)

Βόλφσμπουργκ - Ντόρτμουντ 1-2 (vid)

bet365

Ο Ροντρίγκες ισοφάρισε για τη Βόλφσμπουργκ με - ανύπαρκτο - πέναλτι στο 90', όμως ο Καγκάβα έδωσε τη νίκη στην Ντόρτμουντ (2-1) στις καθυστερήσεις!

Απίστευτη εξέλιξη στην Volkswagen Arena, όπου η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε στο 90’, όμως η Ντόρτμουντ έφυγε με μεγάλη νίκη 2-1 χάρη στο γκολ του Καγκάβα στο 3’ των καθυστερήσεων! Οι ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους Βεστφαλούς να σπάνε το εντός έδρας αήττητο των Λύκων στην Bundesliga, που έφτασε στα 29 ματς, για να πλησιάσουν στο -5 την Μπάγερν στην κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν εντυπωσιακά στο ματς και είχαν δύο δοκάρια μέχρι το 5’! Στο 3’ ο Γκουντογκάν με φάουλ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπενάλιο, ενώ στο 5’ ο Ελβετός σώθηκε ξανά από το ίδιο δοκάρι μετά την προσπάθεια του Μπέντερ από κοντά. Οι παίκτες του Τούχελ είχαν τον έλεγχο, ήταν επιθετικοί και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 32’. Ο Γκιλαβογκί δεν κατάλαβε τον Μχιταριάν, που ήρθε από πίσω, έκλεψε και ο Ρόις έκανε το 0-1, αφού πέρασε και τον Μπενάλιο! Οι Λύκοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 35’, όταν μετά την κεφαλιά του Νάλντο ο Μχιταριάν έσωσε στη γραμμή, όμως δεν ήταν καλοί και δεν άξιζαν τίποτα περισσότερο μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη τα πάντα άλλαξαν. Ο Χέκινγκ έβαλε τον Ντοστ και η ομάδα του ήταν πολύ καλύτερη. Σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες μετά το 60’. Ντοστ (61’), Βιεϊρίνια (62’), Ντράξλερ (62’) και Ροντρίγκες (63’) δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Μπούρκι, με τους γηπεδούχους να εντείνουν τις προσπάθειες για γκολ και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να ακολουθήσουν. Τελικά, η ισοφάριση ήρθε από το πουθενά, όταν ο διαιτητής Στίλερ είδε πέναλτι σε πτώση του Σίρλε στην περιοχή, σε μία φάση που δεν υπάρχει τίποτα, και ο Ροντρίγκες έκανε το 1-1 από την άσπρη βούλα στο 90’! Τίποτα, όμως, δεν είχε τελειώσει, καθώς στο 3’ των καθυστερήσεων μετά από ασίστ του Μχιταριάν ο Καγκάβα έκανε από κοντά το 1-2, για να δώσει τη μεγάλη νίκη στην Ντόρτμουντ!

Βόλφσμπουργκ (Ντίτερ Χέκινγκ): Μπενάλιο, Ροντρίγκες, Κλόζε, Νάλντο, Βιεϊρίνια, Γκιλαβογκί (46' Ντοστ), Άρνολντ, Ντράξλερ, Καλιγκιούρι (57' Τρες), Κρούζε, Σίρλε

Ντόρτμουντ (Τόμας Τούχελ): Μπούρκι, Πίσεκ, Σούμποτιτς, Γκίντερ, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Γκουντογκάν (55' Καγκάβα), Κάστρο (82' Παρκ), Μχιταριάν, Ρόις, Ομπαμεγιάνγκ (82' Χόφμαν)

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα