Γλιτώνουν την τιμωρία οι εισβολείς οπαδοί της Έβερτον

Γλιτώνουν την τιμωρία οι εισβολείς οπαδοί της Έβερτον

Κώστας Ζάλιαρης
Γλιτώνουν την τιμωρία οι εισβολείς οπαδοί της Έβερτον

bet365

Το «ντου» στον αγωνιστικό χώρο του «Vitality Stadium», τη στιγμή που ο Μπάρκλεϊ έβαζε προσωρινά μπροστά στο σκορ την Έβερτον κόντρα στη Μπόρνμουθ στις καθυστερήσεις, δεν θα στερήσει το γήπεδο στους οπαδούς των «ζαχαρωτών».

Οι φίλοι του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ έχασαν τον έλεγχο βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα των «cherries» στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου, προτού ο Στάνισλας με κεφαλιά στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίσει στο τελικό 3-3 για τους νεοφώτιστους, σε ένα τρελό φινάλε!

Οι οπαδοί της Έβερτον που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες της ομάδας, εντοπίστηκαν από τις κάμερες του γηπέδου αλλά και από το τηλεοπτικό υλικό που έλαβε η Αστυνομία και η διοίκηση των «ζαχαρωτών», με αποτέλεσμα να τους γίνουν συστάσεις από τον επικεφαλής Ασφάλειας του γηπέδου της Έβερτον, Ντέιβ Λιούις.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν ο Γιόβετιτς πετύχει το πρώτο τέρμα στην αποψινή αναμέτρηση της Ιντερ με την Τζένοα για τη Serie A.

Μέσω επιστολής, αυτός, τους ενημέρωσε για τον κίνδυνο να τους επιβληθεί τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στο «Γκούντισον Παρκ» ωστόσο, οι εξηγήσεις που έδωσαν και η μετάνοιά τους, έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να τους μην το τραβήξουν στα άκρα, να τους προσκαλέσουν στο ματς της Δευτέρας με την Κρίσταλ Πάλας και απλά να τους προειδοποιήσουν πως η συμπεριφορά τους στις εξέδρες θα επιβλέπεται...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα