Τέρι: «Το 2009, η Σίτι έδινε πολλά για να με πάρει... »

Τέρι: «Το 2009, η Σίτι έδινε πολλά για να με πάρει... »

Κώστας Ζάλιαρης
Τέρι: «Το 2009, η Σίτι έδινε πολλά για να με πάρει... »

bet365

Πριν από έξι χρόνια, απομακρύνθηκε ίσως ο πιο σοβαρός κίνδυνος απώλειας του Τζον Τέρι για την Τσέλσι, αφού, ο αρχηγός των «μπλε» αποκάλυψε τη μεγάλη προσφορά που είχε καταθέσει η Μάντσεστερ Σίτι!

Ο Άγγλος αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στον Τζέιμι Κάραγκερ για τη «Daily Mail» και σε ερώτηση που του έκανε ο άλλοτε συμπαίκτης του στην εθνική ομάδα και μονίμως αντίπαλος σε επίπεδο συλλόγων, για τη στιγμή που έφτασε κοντά σε κάποια άλλη ομάδα, ο Τέρι αποκάλυψε:

«Το 2009, η Μάντσεστερ Σίτι με ήθελε... Είχε προσφέρει τότε 40 εκατ.ευρώ για εμένα, αλλά η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση. Είχα μια συνάντηση με τον Αμπράμοβιτς για να μιλήσουμε για την προσφορά που είχε γίνει... Του είχα πει ότι αν ο σύλλογος αποδεχόταν την πρόταση, τότε δεν είχα άλλη επιλογή από τη στιγμή που δεν θα με ήθελε πλέον η Τσέλσι. Αν την απέρριπταν, τότε θα μάθαινα όλα όσα θα ήθελα για την ομάδα και το πόσο με υπολογίζει. Η προσφορά απορρίφθηκε και όπως βλέπεις, συνεχίζουμε...».

Φιλοξενεί τη Μπόρνμουθ η Τσέλσι για την 15η αγωνιστική της Premier League. Η νίκη των Λονδρέζων από το πρώτο ημίχρονο βρίσκεται σε απόδοση 1.85 στη Vistabet.

Όσον αφορά το μέλλον και το θέμα του συμβολαίου του, που λήγει το καλοκαίρι, ο ηγέτης της «μπλε» άμυνας δεν έδωσε κάποια σαφή απάντηση:

«Θα περιμένω... Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει... Όσο μεγαλώνεις, τόσο κοιτάζεις το δρόμο που έχεις ήδη κάνει και τι θέλεις να κάνεις μετά... Ήδη κάνω τα μαθήματα για το δίπλωμα προπονητικής, κοιτάζω και λίγο τι συμβαίνει με την τηλεόραση...».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα