Μοναδικός απών ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

Μοναδικός απών ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

Νίκος Τσιώκος
Μοναδικός απών ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

bet365

Ο Πίτου Γκαρσία ήταν ο μοναδικός που απείχε από τη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου κάνοντας ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω ελαφριάς ίωσης.

Μετά τη νίκη ψυχολογίας στη Λαμία, ο Ατρόμητος πηγαίνει στο Αγρίνιο για να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό με μία προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Σε αυτή ήταν άπαντες παρόντες, με μοναδική εξαίρεση τον Πίτου Γκαρσία.

Ο Αργεντινός μέσος ταλαιπωρείται από ελαφριά ίωση και γι' αυτό έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου των δυτικών προαστίων θα συνεχιστεί το Σάββατο (5/12) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (6/12), όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Τραϊανό Δέλλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα